Actualitate

Doi indivizi din Iaşi au convins o minoră să spargă maşini! Au atacat noaptea, în zona cartierului Nicolina – FOTO/VIDEO

Publicat: 05 dec. 2020
tanar retinut pentru furt din masini
tanar retinut pentru furt din masini

La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Iaşi au identificat şi condus la cercetări 3 tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Este vorba despre doi băieţi şi o fată. Tinerii au vârstă cuprinsă între 17 şi 20 de ani. Din cei trei, se pare că fata este minoră.

Din cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 26 spre 27 noiembrie a.c., prin spargerea geamului de la portiera unui auto parcat pe str Petre Tutea, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras 140 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cercetările continuă.

Au dat mai multe spargeri, dar au fost prinşi de poliţişti şi băgaţi după gratii

Doi hoţi au ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce au comis mai multe furturi. Poliţiştii au identificat şi condus la cercetări un tânăr, de 20 ani, şi o tânără, de 16 ani, bănuiţi de comiterea de furturi din auto şi dintr-o societate comercială, fapte care ar fi fost săvârşite pe raza municipiului Iaşi. Din cercetări, au rezultat indicii că, săptămâna trecută, aceştia ar fi pătruns în autoturisme parcate pe raza municipiului Iaşi, de unde ar fi sustras bani şi bunuri. Spre exemplu, în noaptea de 19 spre 20 iulie a.c., ar fi pătruns într-un auto, iar din torpedou ar fi sustras o borsetă cu acte şi suma de 300 euro.

De asemenea, în noaptea de 23 spre 24 iulie, cei doi ar fi pătruns în incinta unei societăţi, pe un geam lăsat deschis, de unde ar fi sustras un laptop şi un seif de dimensiuni mici, prejudiciul total fiind de aproximativ 4.000 lei. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă dispunând arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile şi plasarea sub control judiciar a tinerei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Adauga un comentariu