Local

Doi indivizi, ridicaţi de poliţişti de pe Aeroportul Internaţional Iaşi – FOTO

Publicat: 16 aug. 2020
Doi indivizi, ridicaţi de poliţişti de pe Aeroportul Internaţional Iaşi - FOTO
Doi indivizi, ridicaţi de poliţişti de pe Aeroportul Internaţional Iaşi

În urmă cu puţin timp, au fost ridicaţi de Poliţia de Frontieră doi indivizi. Bărbaţii au aterizat cu o cursă Londra-Iași operată de compania aeriană Wizz Air. Aceştia au fost reţinuţi de pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Momentan nu se cunoaşte motivul ce a stat la baza deciziei autorităţilor. În aceste momente, indivizii au fost duși la sediul Poliției Municipiului Iași.

” Poliţiştii ieşeni au identificat şi depistat doi tineri bănuiţi de furt şi tâlhărie. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat doi tineri de 25, respectiv 21 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt şi a unei infracţiuni de tâlhărie.

La data de 16 august a.c., cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, cei doi tineri au fost depistaţi în Aeroportul Iaşi, în timp ce ar fi încercat să părăsească ţara.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 11 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, prin distragerea atenţiei unui bărbat de 66 de ani, aceştia i-ar fi sustras 1.400 de lei din buzunarul genţii. De asemenea, la aceeaşi dată, cei doi tineri i-ar fi sustras telefonul mobil unui bărbat de 60 de ani, iar ulterior l-ar fi lovit pentru a-şi asigura scăparea.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data 16 august a.c., cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 17 august a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.” 

Ionuţ Buhan, fost boxer de performanţă şi săgeata clanului Corduneanu, reţinut de poliţişti

Un boxer cunoscut, săgeata clanului Corduneanu, a fost reţinut în cursul serii de 13 august 2020 de poliţiştii din Iaşi. Ionuţ Bugan, fost sportiv de performanţă a băgat în spital un tânăr. Tânărul se afla în stare gravă şi are probleme mari cu ficatul.

Poliţiştii din Iaşi l-au reţinut în cursul serii trecute pe Ionuț Buhan. Conform detaliilor EXCLUSIVE deţinute de reporterii BZI.RO, se pare că tânărul este unul dintre protagoniştii scenelor violente din urmă cu câteva zile. Acesta l-ar fi lovit pe un tânăr în zona ficatului, iar victima are organul grav afectat.

” Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 9 august a.c., mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal pe raza municipiului Iași, iar în cadrul altercației două grupuri formate din trei, respectiv doi tineri s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele care ar fi fost implicate în scandal, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august a.c., doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 14 august a.c., cei doi tineri vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.” se arată în comunicat.

Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile

Două grupări rivale și-au dat întâlnire în zona Ciric și s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mai mulți petrecăreți se aflau în zona lacului Veneția. Conflictul a izbucnit, se pare, între doi tineri din grupări rivale și a degenerat în scurt timp

Bătaie sângeroasă la Iași. În noaptea de sâmbătă spre duminică, două grupări rivale s-au bătut mai ceva ca în filme. Totul a început spre dimineață, când doi tineri din grupări diferite au făcut un schimb de replici mai acide. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au lovit reciproc, iar prietenii acestora nu au stat prea mult pe gânduri și au intervenit. Fiecare a pus mâna pe ce a apucat, bâte, cuțite și pietre. În scurt timp în zona lacului Veneția, în plină stradă, a izbucnit o bătaie generală.

Indivizii din cele două grupări rivale s-au bătut cu bâtele în plină stradă

Peste 20 de tineri s-au bătut până când unii dintre ei au rămas întinși pe jos. În tot acest timp, mai mulți martori au asistat la scandal fără să intervină. Abia spre final s-a sunat la numărul unic de urgențe 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz pentru a vedea cum s-a ajuns la un asemenea incident. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tinerii care s-au luat la bătaie fac parte din două grupări rivale. Una dintre grupări ar fi formată din indivizi care nu sunt străini de problemele cu legea și își fac veacul prin zona Păcurari, iar alta este formată din indivizi întorși recent în țară din străinătate. Și cei din urmă fac parte cam din aceeași categorie. Sunt la fel de certați cu legea. VIDEO AICI

Adauga un comentariu