Actualitate

Doi minori, bătuți de un bărbat din Tecuci pentru că făceau gălăgie – VIDEO

Publicat: 30 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi minori bătuți de un bărbat din Tecuci pentru că făceau gălăgie - VIDEO
Polițiștii din Tecuci au deschis o anchetă penală, după ce doi tineri au fost agresați fizic de un bărbat
Un scandal de proporții a izbucnit în Tecuci. Doi minori din municipiu au fost agresați fizic cu pumnii și cu picioarele de un bărbat din cauza faptului că făceau gălăgie în fața blocului. Martorii susțin că o fată a fost lovită, deși era căzută la pământ, agresorul fiind deranjat ca victima filmează scenele de violență.Un martor a povestit pe rețeaua de socializare Facebook cum s-a produs incidentul.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus martorul.

Autoritățile din Tecuci au deschis un dosar penal, după ce doi tineri au fost bătuți de un bărbat

Poliția Municipiului Tecuci a început o anchetă, după ce tinerii de 16 ani au fost bătuți cu bestialitate de un bărbat nervos că aceștia ar fi făcut gălăgie.

„Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci. La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți, de 16 ani, ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie, în fața blocului în care locuiește”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Adauga un comentariu