Local

Doi soți din Iași, condamnați după ce au urcat la volanul aceleiași mașini! Ieșeanul a fost trimis la pușcărie de judecători! Femeia a scăpat de temniță!

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi soți din Iași condamnați după ce au urcat la volanul aceleiași mașini Ieșeanul a fost trimis la pușcărie de judecători Femeia a scăpat de temniță
Doi ieșeni au fost pedepsiți de magistrați, după ce au fost prinși conducând aceeași mașină

Doi ieșeni au fost pedepsiți de judecători, după ce au condus o mașină. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat la finele săptămânii trecute pe Gheorghe Prisacaru la 2 ani și 2 luni de pușcărie, pentru conducere fără permis. În același dosar, sub aceeași acuzație, Gabriel Prisacaru a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare

Doi ieșeni au fost pedepsiți pentru că au urcat la volanul unui autoturism! În vreme ce bărbatul a fost trimis la pușcărie de judecători, femeia a scăpat de temniță! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat la finele săptămânii trecute pe Gheorghe Prisacaru la 2 ani și 2 luni de pușcărie, pentru conducere fără permis. Judecătorii au luat în calcul și o condamnare anterioară a ieșeanului.
În același dosar, sub aceeași acuzație, Gabriel Prisacaru a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare.

„Instanța o obligă pe inculpată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iași – Spitalul Clinic de Recuperare Iași, fie în cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola»”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșenii Gheorghe și Gabriela Prisacaru, acuzați că au șofat fără permis

Procesul ieșenilor Gheorghe și Gabriela Prisacaru a început pe data de 10 ianuarie 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată sub aceeași acuzație: conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.
Conform anchetatorilor, pe data de 21 noiembrie 2015, cei doi ieșeni au fost prinși șofând de un echipaj de Poliție. În momentul în care au efectuat verificările de rigoare în baza de date, oamenii legii au constatat că niciunul dintre cei doi nu avea permis de conducere. Mai apoi, cei doi ieșeni au fost audiați și, respectiv, trimiși în fața instanței de judecată.

Gheorghe Prisacaru, condamnat anterior de judecătorii ieșeni după un accident rutier

Decizia de a-l trimite la pușcărie pe Gheorghe Prisacaru a venit după ce acesta a fost pedepsit anterior de instanțele ieșene. Așadar, pădurarul în vârstă de 55 de ani a fost condamnat definitiv cu suspendare pe 24 iunie 2014. Acesta a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis.

„Pe 24 decembrie 2011, în jurul orei 11:00, inculpatul a condus pe Drumul Comunal nr. 49 autoturismul marca Dacia 1307, fără a avea permis, producând un accident rutier soldat cu rănirea numitei Z.C., ce se angajase în traversarea străzii fără să se asigure. Aceasta a suferit leziuni vindecabile într-un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști în după-amiaza aceleiași zile, la cantonul silvic”, au menționat atunci procurorii ieșeni.

Inițial, acesta a fost acuzat și pedepsit și pentru părăsirea locului accidentului, însă, mai apoi, el a fost achitat pentru comiterea acestei infracțiuni. Asta, deoarece magistrații au constatat că victima accidentului a suferit leziuni vindecabile într-un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale, astfel că nu era îndeplinită condiția referitoare la vătămarea integrității corporale în accepțiunea legiuitorului. În urma producerii accidentului, pădurarul de 55 de ani a fost dus la audieri, el recunoscând atunci comiterea faptei.

Adauga un comentariu