Local

Doi tineri au murit după ce s-au scăldat în râul Siret EXCLUSIV – UPDATE

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi tineri au murit după ce s-au scăldat în râul Siret EXCLUSIV - UPDATE
Doi tineri au murit după ce s-au scăldat în râul Siret

Doi tineri au murit după ce s-au scăldat în râul Siret . Confom informaţiilor de ultimă oră, doi tineri au decedat după ce s-au aventurat în apele raului Siret . Tragedia a avut loc la Iaşi în ziua de duminică, 2 august 2020.

UPDATE: Conform informaţiilor de ultimă oră, tragedia prin care un copil de 11 ani şi-a găsit sfârşitul s-a produs în localitatea Ciocârleşti din judeţul Iaşi. O femeie a văzut trupul unui copil plutind pe un iaz din localitate. Speriată, femeia a alertat autorităţile. Veniţi la faţa locului cu un elicopter SMURD, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa copilului.

Copilul plecase la cumpărături. Nu se cunosc cauzele exacte a felului în care s-a produs tragedia. Criminaliştii prezenţi la faţa locului au continuat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Doi tineri au murit după ce s-au scăldat în râul Siret

Tinerii domiciliaţi într-o localitate din judeţul Iaşi s-au dus să se scalde în râul Siret dar s-au înecat şi au murit. Un băiat în vârstă de 18 ani a fost căutat, în apele raului Siret , timp de două ore. S-a folosit, pentru căutarea băiatului, inclusiv un echipaj aerian SMURD. Totuşi, după căutări care au durat peste 2 ore, băiatul a fost găsit decedat de către medici.

Un al doilea băiat în vârstă de doar 11 ani a fost găsit, luni, 3 august 2020, de mai multe persoane într-o stare de sănătate gravă. Tot pe raul Siret , tânărul domiciliat în localitatea Scânteia, a încercat să se îmbăieze. Martorii l-au resuscitat minute în şir, la faţa locului s-a intervenit cu un elicoper, dar din păcate după o oră de resuscitare, medicii au declarat decesul.

” Duminică şi luni am intervenit la doi adolescenţi au fost găsiţi înecaţi în râul Siret . Un băiat în vârstă de 18 ani a s-a înecat duminică, 2 august. Băiatul a plecat să se îmbăieze. La faţa locului a început o acţiune de căutări. Pentru găsirea băiatului s-a folosit inclusiv suport aerian. Din păcate, după peste două ore de căutări, trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit.

Luni un băiat în vârstă de 11 ani a fost declarat decedat după o oră de resuscitare. Băiatul domiciliat în localitatea Scânteia s-a dus la scăldat tot pe raul Siret. Băiatul a fost găsit într-o stare gravă de sănătate şi a fost, până la sosirea elicopterului SMURD, resuscitat de martori. Totuşi, din păcate s-a declarat decesul.” a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Povestea tragediei din Iași, în care trei copii au murit înecați în apele barajului Pârcovaci

Tragedie în Iași, unde trei copii au murit înecați. S-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, 20 iunie, la barajul Pârcovaci din zona Hârlău-Deleni. Două surori cu vârste de 6 și 7 ani, împreună cu prietena lor în vârstă de 10 ani, au mers să se joace pe malul barajului din Pârcovaci pe la orele amiezii.

Fiind o zi înnorată și ploioasă, puține persoane se aflau în apropiere care să le poarte de grijă Ioanei, Sânzienei și Petruței. După un timp, un trecător a observat la câțiva metri de malul apei, în dreptul unor șlapi așezați pe uscat, trupul unui copil care plutea cu fața în jos. Bărbatul a fugit speriat la reprezentantul Administrației Bazinale Ape Prut-Bârlad care are sediul în apropierea acumulării Pârcovaci. Femeia a venit în viteză la fața locului și a scos trupul neînsuflețit din apă, după care a sunat de urgență la 112.

„A venit un bărbat speriat care a spus că este un corp în apă și lui îi este frică să îl scoată. Am fugit la locul respectiv, aproape de vărsătoare, și am tras-o pe fetiță repede pe uscat. Ne-am dat seama că mai sunt și alte persoane în apă pentru că erau mai mulți papuci pe mal. Aici nu este zonă de scăldat, ei au venit la joacă cel mai probabil și una dintre fetițe a alunecat pe mâzga digului.

Sora ei a vrut să o ajute, dar a alunecat și ea, iar a treia persoană, când a vrut să îi tragă înapoi, a alunecat și ea în apă. Digul este foarte abrupt și plăcile sunt alunecoase, iar majoritatea oamenilor știu asta și nu vin la scăldat aici. S-a mai întâmplat în urmă cu doi ani un caz asemănător, un băiat s-a înecat în aceeași locație”, a povestit angajatul ABA Prut-Bârlad de la acumularea Pârcovaci. Continuarea aici

Adauga un comentariu