Local

Doi tineri din Iași și-au împărțit pumni chiar în parcare la Kaufland! Unul dintre ei a ajuns după gratii

Publicat: 16 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doi tineri din Iași și-au împărțit pumni chiar în parcare la Kaufland Unul dintre ei a ajuns după gratii
Marius Matei Scripcaru în vârstă de 22 de ani a ajuns în fața anchetatorilor, după ce a vrut să își nenorocească rivalul cu un cuțit

Doi tineri din Iași și-au împărțit pumni chiar în parcare la Kaufland, până au ajuns la spital! Unul dintre ei a intrat după gratii pentru că a scos un cuțit din buzunar și a vrut să-și nenorocească rivalul

Marius Matei Scripcaru, în vârstă de 22 de ani, a ajuns în fața anchetatorilor după ce a vrut să își nenorocească rivalul cu un cuțit chiar în parcare la Kaufland. Totul s-a întâmplat din cauza unei fete pe care amândoi își doreau să o „agațe”. Persoana vătămată a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, având mai multe leziuni.

Doi tineri din Iași și-au împărțit pumni chiar în parcare la Kaufland!

În data de 21.02.2020, în parcarea unui supermarket din Iași avea să se petreacă cea mai groaznică scenă. Marius Matei Scripcaru și-a bătut cu bestialitate rivalul din cauza unei fete pe care amândoi și-o doreau. Din fericire, persoana vătămată a fost în afara oricărui pericol, dar a avut nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru leziuni.

„La data de 20.02.2020, în jurul orelor 18:00, persona vătămată, împreună cu martorii şi alte două persoane, s-a deplasat în zona Kaufland, loc în care au stat de vorbă şi s-au jucat pe telefoane. În jurul orelor 19:10 a venit un tânăr, respectiv inculpatul. În momentul în care a ajuns în dreptul său, s-a apropiat de el, a scos din buzunar un cuţit şi l-a întrebat: «Cine e şmecher aici?». După, i-a aplicat un pumn și l-a lovit cu spatele lamei cuțitului în zona capului”, au spus anchetatorii ieșeni.

Ce s-a întâmplat cu inculpatul

Inculpatul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și a fost condamnat la 6 luni de închisoare. Ba mai mult, individul a fost obligat de judecători să achite suma de 1.704 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate în stat, și să îi plătească persoanei vătămate suma de 2.000 de lei, reprezentând daune morale.

Iată că un tânăr a ajuns după gratii la doar 22 de ani, după ce și-a împărțit pumni cu rivalul său chiar în parcare la Kaufland.

Comentarii
  • animale in calduri. vroiau amandoi sa i-o de-a la buci lui aia. de aia nici mariajele numai tin ca altadata. acu in cateva luni maxim 5 ani, pac-divort. ei sunt satuli de regulat pana ajung in fata altarului. si normal ca se plictisesc repede unu de altul in timpul mariajului. generatiile parintilor, bunicilor si stramosilor nostrii nu stiu cum arata unu si celelalt gol decat pana ajungeau acasa de la nunta.

Adauga un comentariu