Cancan

Doinița Oancea a ajuns la medic. Ce a păţit îndrăgita actriţă

Publicat: 10 sept. 2020
Doinita Oancea actrita
Doinita Oancea are mari probleme de sanatate

Îndrăgita actriţa Doinita Oancea a ajuns la medic. Frumoasa brunetă se confruntă cu probleme de sănătate de luni buni şi are nevoie de ajutorul unui doctor. Pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine având mai multe proiecte în derulare. De-a lungul carierei sale, a apărut pe micile ecrane în producții de succes, care au atras numeroși telespectatori.

Actrița acuză că se confruntă cu mari căderi de păr de aproximativ trei luni și abia acum a reușit să ia o trimitere pentru a efectua un set de analize prin care să afle cauza.

Doinita Oancea, o carieră de succes

Doinita este una dintre marile actrițe ale României, care a jucat în cele mai urmărite filme și seriale. Serialul cu care a debutat a fost l “Inimă de țigan”, apărut în anul 2008. Ea a interpretat-o pe tânăra Minodora Ioniţă Potcovaru. Înainte de a intra în lumea actorilor, a fost director de campanie de spectacole, hostess și promoter.

Actriţa are şi o pasiune pentru modă și, de mulți ani, face haine și nu a renunțat la acest hobby. În plan sentimental, aceasta se bucură de o relație frumoasă, de lungă durată, respectiv cinci ani, ferită de ochii lumii. În plus, actrița a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de către iubitul său, de meserie pictor, și se pregătește de nuntă.

Ce probleme de sănătate are actriţa

Deşi se bucura de un adevărat succes, problemele de sănătate nu au ocolit-o Doinita Oancea fiind nevoită să ajungă la medic. Fiind foarte activa în mediul online, bruneta a dorit să împărtăşească această problemă cu fanii ei.

Actrița acuză că se confruntă cu mari căderi de păr de aproximativ trei luni și abia acum a reușit să ia o trimitere pentru a efectua un set de analize prin care să afle cauza. Doinița Oancea le-a transmis urmăritorilor săi să nu administreze tratamente după ureche, ci doar dacă acestea au fost prescrise de specialiști.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul. Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și altele. Trebuie să facem analize. Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate, faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y! Suntem diferiți, reacționăm diferit!”, a spus artistă pe Instagram.

Doinita Oancea, acuzată că a distrus o căsnicie!

Doinita Oancea a primit pe pagina ei de Facebook mesaje de la o femeie necunoscută care o acuză că i-ar fi distrus căsnicia. Pentru că ştie că acuzaţiile nu sunt reale şi nu se simte vinovată cu nimic, frumoasă actriţa a şi făcut publice mesajele pe care le-a schimbat cu nevasta furioasă.

Soţia bărbatului în cauză a fost foarte dură cu Doinita Oancea şi a avertizat-o că se vor certa dacă mai vorbeşte cu soţul ei.

„Auzi, nu ştiu ce dracu să te pieptene ai avut tu cu Guu, dar vreau să îţi spun că are nevastă acum şi e mai bine să rămână aşa, ca să nu ne certăm. Chiar dacă mai schimba poza de la profilo, tot are nevastă. Şi nu de alta, dar mai sunteţi şi neamuri… Şi f**ai aşa între neamuri e urât”, i-a scris femeia Doinitei Oancea.

„Doamne fereşte. 1. Ar trebui să vorbeşti politicos. 2. Nu cunosc pe nimeni cu numele ăsta! 3. Ori te minte careva… ori ai tu halucinaţii, dar oricum ar fi… DOAMNE FEREŞTE!”, i-a răspuns Doinita Oancea.

„Aşa am crezut şi eu.. că am halucinaţii prima oară când am, văzut mesajul. Lui nu îi plac ţigăncile, chiar le urăşte… Şi nu îmi venea să cred că tocmai ţie îţi trimite mesaj. El chiar dacă trimite, şterge mesajul repede. Dar acum două seri am avut un feeling să verific telefonul. Acum tu ar trebui să-mi spui al catelea mesaj este”, a continuat femeia.

În ciuda faptului că actriţa a încercat să-i spună că nu îl cunoaşte pe soţul ei şi că nu ştie despre ce vorbeşte, soţia lui Golu insista că minte.

Adauga un comentariu