International

Doliu în lumea artistică mondială! A murit cunoscutul comediant Bobby Ball. Avea COVID-19

Publicat: 29 oct. 2020
Cannon și Ball au fost fotografiați împreună la British Soap Awards în 2013
Cannon și Ball au fost fotografiați împreună la British Soap Awards în 2013

Bobby Ball, ”jumătate” din dubla comedie Cannon and Ball, a murit la vârsta de 76 de ani, a confirmat managerul său. Moartea să vine după ce actorul și comediantul fost pozitiv la testele Covid-19. Ball a fost jumătate din duo-ul de comedie alături de prietenul și colegul său de lungă durată Tommy Cannon.

De asemenea, a jucat în mai multe sitcom-uri, printre care Not Going Ouţ, Last of the Summer Wine, Benidorm și Heartbeat. Colegul lui de scenă, Cannon a spus: „Stai, bunul meu prieten, nu-mi vine să cred asta, sunt devastat”. Soția lui Ball, Yvonne, a adăugat: „Îmi va fi întotdeauna dor de el, era atât de vesel, plin de distracție și răutăcios”.

Anunţul a venit de la managerul Managerul Ball, Phil Dal

Managerul Ball, Phil Dale, a anunțat „cu mare tristețe” că actorul de comedie a murit miercuri seara la Blackpool Victoria Hospital.

El a spus că Ball a fost trimis pentru testare din cauza problemelor de respirație.

„La început s-a crezut că este o infecție toracică, dar un test s-a dovedit pozitiv pentru Covid-19„, a spus el într-un comunicat.

„Soția sa, Yvonne, a spus că spitalul și personalul nu ar fi putut fi mai minunați, deoarece erau remarcabili în îngrijirea acestuia și au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa actorului.

„Ea a spus că familia și Tommy ar dori să-și exprime sincere mulțumiri multor, multor oameni care au fost fani ai lui Bobby și știu că toți vor împărți în parte marea pierdere și tristețe totală pe care Yvonne, familia și Tommy o simt. ”

El a adăugat că soția lui Ball a subliniat nevoia lor de confidențialitate în acest moment „trebuie să fie o prioritate” și nu vor mai fi făcute anunțuri sau declarații.

Moartea comediantului a stârnit un val de emoţie

Multe vedete şi-au exprimat recordul pentru trecerea în nefiinţă a comediantului. Unul dintre cei mai buni prieteni a lui Bobby Ball, Robbie Wiliams a postat pe Twitter un mesaj de condoleanţe. Dumnezeu să vă binecuvânteze Bobby Ball. Mulțumesc pentru amintiri și râsete. RIP a scris Robbie Wiliams.

Cine a fost Bobby Ball

Ball a fost creatorul serialului de desene animate pentru copii BBC Juniper Jungle , difuzat în 1992. El a jucat rolul lui Mr. Turner (cunoscut și sub numele de Topsy Turner) în serialul ITV Heartbeat din 2005–2006. Din 2005-2008, el a interpretat-o ​​pe Lenny în serialul BBC Last of the Summer Wine . În 2009, Ball a jucat în comedia The Fattest Man în Britain interpretând rolul lui Morris Morrissey.

În 2009, Ball a fost distribuit ca Frank în lunga perioadă de timp BBC One Sitcom Not Going Ouţ . A apărut pentru prima oară în 2009 și alte două apariții în 2011 (Seria 4) și 2012 (Seria 5) și a devenit un meci recurent din seria 6 în continuare. A apărut în specialul de Crăciun din 2015 și a revenit alături de distribuție pentru a opta serie în 2017, a nouă serie în 2018 și a zecea serie în 2019.

Din 2011, Ball a jucat-o pe Barry în serialul de sitcom Sky1 Mount Pleasant . În anul următor, a participat la celebritățile inutile ale BBC One alături de Cannon. A doua sa apariție în spectacol a fost pentru o ediție specială Children în Need în noiembrie 2013 alături de Lee Mack . [4]

Adauga un comentariu