International

Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Thomas Lister Jr. a murit la vârsta de 62 de ani

Publicat: 11 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în lumea cinematografiei Actorul Thomas Lister Jr. a murit la vârsta de 62 de ani
Se pare că actorul nu mai putea respira și, în ultimul timp, se simțea extrem de slăbit.

Thomas Lister Jr., actorul cunoscut pentru rolul Deebo din „Vineri”, a murit. Așa cum declară managerul actorului, acesta se simțea slăbit de ceva timp și avea simptome de COVID-19. A fost găsit fără viață în casa sa, după ce acuza de mai multe zile că nu se simte prea bine.

„Tiny” („Micuțul” – n.r.), așa cum era poreclit actorul, era în vârstă de 62 de ani. În urmă cu o săptămână, Lister a început să manifeste simptome ale infecției cu noul coronavirus, însă acestea „s-au înrăutățit rapid”, a afirmat managerul său. Se pare că actorul nu mai putea respira și, în ultimul timp, se simțea extrem de slăbit.

Thomas Lister Jr. trebuia să joace într-un nou film, iar weekend-ul trecut avea repetiții pe platoul de filmare. Cu toate acestea, actorul și-a anulat toate angajamentele, pentru că nu simțea că are forța necesară pentru a le duce la bun sfârșit.

Miercuri seara, familia a încercat să îl contacteze, însă acesta nu a răspuns. A doua zi, polițiștii au venit, după ce un prieten al acestuia i-a contactat, pentru că nu răspundea nimeni la ușă. Când ofițerii au intrat în locuință, Thomas Lister Jr a fost găsit mort.

„Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist”, a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles. Investigația în cazul morții lui Thomas Lister Jr este încă în desfășurare.

El a fost cunoscut pentru rolul său Deebo din „Vineri”. În acest film, a jucat alături de Ice Cube. Mai mult, a apărut și cu Hulk Hogan în „No Holds Barred”.

Cine a fost Thomas Lister Jr.

Tommy „Tiny” Lister Jr. (24 iunie 1958 – 10 decembrie 2020) a fost un actor de film american și un luptător profesionist din când în când, cunoscut pentru rolurile sale de agresor de cartier Deebo în filmul din 1995 „Vineri” și continuarea sa din anul 2000, dar și ca președinte Lindberg în „Al cincilea element”.

A avut două scurte stagii de luptă profesională, ca Hulk Hogan în Federația Mondială de Lupte (WWF) după ce a apărut ca Zeus în filmul din 1989 „No Holds Barred” și a reluat lupta ca Z-Gangsta în 1996 pentru World Championship Wrestling (WCW). Era orb de ochiul drept.

În filmul lui Quentin Tarantino, „Jackie Brown”, a jucat rolul agentului de cauțiune Winston, care „găsește oameni care nu vor să fie găsiți”. În 2015, Lister a filmat Busy Day în Albuquerque, New Mexico. Filmul a fost produs de Tamás Nádas. Lister a avut un rol secundar în filmul animat Disney „Zootopia” din 2016, ca voce a vulpii Finnick. El a apărut, de asemenea, într-o reclamă în acel an pentru carne de vită, marca Ball Park, sacadată, anunțată ca fiind „dură, dar tandră”.

Actorul a avut probleme cu legea. La data de 31 august 2012, Lister a fost de acord să pledeze vinovat că a conspirat să comită fraude ipotecare, într-un sistem care a condus la pierderi de 3,8 milioane de dolari. El a fost acuzat că a cumpărat în mod fraudulos case pentru a retrage 1,1 milioane de dolari din împrumuturi de capital propriu. În aprilie 2014, el era liber pe cauțiune și era încrezător că va evita închisoarea. A declarat: „Ce e atât de mișto în legătură cu Dumnezeu și guvernul nostru este că poți face o greșeală și ei te vor ierta dacă ești doar o persoană bună și faci bine”.

Adauga un comentariu