Local

Doliu în lumea medicală ieşeana

Publicat: 19 oct. 2019

Facultatea de Medicină Dentară din Iași este marcată de o profundă tristețe, prin trecerea prematură în neființă a celei ce a fost Șef lucrări dr. Cornelia Brezulianu. Născută la data de 22.06.1968, absolventa a liceului Costache Negruzzi, ulterior absolventă a Facultății de Medicină Dentară Umf Gr. T. Popă, Iași, a parcurs treptele evolutive ale unei cariere de succes, ajungând de la preparator universitar, cadru de predare pt studenți. Anul 1999 a fost definitoriu prin obținerea titlului de doctor în științe medicale, ca o încununare a studiilor derulate într un domeniu deosebit de complex al medicinii dentare.

Calitățile morale deosebite îmbinate armonios cu competența profesională și cu dăruirea nelimitată atât pe tarman didactic cât în cel al activității medicale dentare au individualizat-o pe doamna doctor Cornelia Brezulianu ca un dascăl deosebit de iubit de studenți și ca pe un medic foarte apreciat. Sensibilitatea cu totul aparte și spiritul artistic s-au reflectat de lungul vieții atât în plan profesional cât și derularea plăcerii de picta.

Prin toate ipostazele sale de cadru univeristar, de medic, de mama și soție a reușit să atingă excelenta pt fiecare dintre acestea. Este o certitudine faptul că în inimile fiecărui coleg din cadrul facultății de Medicină Dentară va rămâne un regret imens prin plecarea dintre noi a doamnei doctor Cornelia Brezulianu păstrând în sufletele noastre o amintire caldă, plină de respect pentru un om adevărat.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!, a transmis conducerea Facultății de Medicină Dentară de la UMF Iaşi.loading...

Adauga un comentariu