National

Doliu în lumea muzicii din România. A decedat unul dintre cei mai mari artiști

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Muzica românească este în doliu. Unul dintre cei mai mari artiști români s-a stins din viață duminică. Dan Andrei Aldea, liderul formației Sfinx, a murit la vârsta de 69 de ani.

Dan Andrei Aldea a murit

Vestea că Dan Andrei Aldea a plecat într-o lume mai bună a fost dată pe rețelele sociale de Nicu Alifantis, bunul său prieten. Acesta a vrut ca prietenii și fanii să știe că Dan Andrei Aldea a plecat dintre noi. Momentan nu se cunosc mai multe detalii legate de cauzele morții sale.

”Ne-a părăsit marele muzician Dan Andrei Aldea. Drum lin către stele, Om Bun”, este mesajul postat de Nicu Alifantis pe Facebook.

Fanii, în lacrimi după vestea morții lui Dan Andrei Aldea

Vestea trecerii în neființă a lui Dan Andrei Aldea i-a întristat pe toți cei care i-au iubit muzica și care au crescută pe versurile sale celebre. Oamenii au transmis mesaje de condoleanțe în amintirea lui Dan Andrei Aldea, încercând să fie alături cu gândul de familia sa.

Dan Andrei Aldea a fost unul dintre cei mai mari artiști români. Acesta a bucurat sufletele a numeroase de generații cu muzica sa, fiind, de asemenea, și liderul trupei Sfinx

Născut pe 9 martie 1950 la București, Dan Andrei Aldea a decis după ani buni petrecuți în industria muzicii românești să plece în străinătate. El s-a mutat mai întâi în Belgia, iar mai apoi în Germania, acolo unde și-a continuat cariera lucrând tot ca muzician.

Adauga un comentariu