Cancan ultimă oră

Doliu în lumea muzicii românești. Carmen Harra este în doliu

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Când vine vorba de anumite trupe de muzică, fie că vorbim de cele internaționale, sau românești, au existat de-a lungul timpului mituri și zvonuri legate de anumite blesteme ce au urmărit componența respectivelor trupe.

Trio Express urmărită de blestem, sau mit

În anii 70, în România comunistă, apărea pe firmamentul muzicii ușoare trupoă Trio Express, avându-le ca și componente, de-a lungul timpului, pe Carmen Harra, Claudia Daniela Nacu, Aida Pentzer Pânzaru, Stela Enache și Natalia Guberna.Singura voce constantă în toate formulele trupei a fost, deja celebrul parapsiholog, Carmen Harra, ea cunoscând celebritatea, alături de colegele sale, în perioada 1979-1983.

Acum, Carmen, ajunsă la vârsta de 65 ani, a anunțat zilele acestea pe facebook dispariția uneia dintre fostele componente ale trupei Trio Express. Este vorba de Claudia Daniela Nacu. Regretata solistă a trupei s-a stins din viaţă în Olanda, la 58 de ani. Conform celor enunțate la începutul acestui material, coincidenţă sau nu, toate fostele mebre al Trio Express, care au activat în această formaţie, au fost urmărite, de-a lungul vieţii, de necazuri.

Fosta colegă de trupă a murit la 58 de ani, în Olanda

Claudia Daniela Nacu s-a stins din viaţă în Olanda, la 58 de ani. Se stabilise în țara lalelelor din 1993 în Olanda cu nişte contracte muzicale, ca fost profesoară de muzică, find apreciată și ca o bună pianistă și solistă. Ca mulți alții, și Claudia Daniela Nacu suferea de boala secolului, lși anume de depresie, poate și datorită singurătății, fiind văduvă, după ce cu câțiva ani în urmă își pierduse și soțul, au povestit surse apropiate. Carmen Harra a postat anunțul dispariției colegei sale, într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

“Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă şi prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nici o legătură cu pandemia de coronavirus), la doar 58 de ani. A fost o cântăreaţă şi o compozitoare excepţională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA şi Canada.

A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârşită şi o prietenă apropiată. Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace şi îi rog pe toţi prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui şi Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus şi de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat.”, scria Carmen Harra.

Adauga un comentariu