WoW!

Doliu in muzica populara din Romania! A murit departe de casa

Publicat: 19 oct. 2019

Este doliu in muzica populara din Romania. Un indragit cantaret a murit la 49 de ani, iar rudele si apropiatii il conduc astazi pe ultimul drum. Destinul sau a facut ca decesul sa survina departe de casa… de zona Clujului. Regretatul artist s-a luptat cu temutul cancer.

Artistul de muzica populara Calin Horon a murit la 49 de ani
Solistul de muzica populara Calin Horon s-a stins din viata la 49 de ani, dupa ce organismul sau a cedat in razboiul dificil cu cancerul. Stabilit in statul american Illinois de multa vreme, cantaretul roman a fost diagnosticat cu maladia cumplita in urma cu trei ani. Membru al bisericii Ghetismani din Chicago, el va fi inmormantat azi, la o saptamana de cand a murit. El isi va dormi somnul de veci la Benson Family Funeral Home 3224 W Montrose Ave.

“In 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio solutie. Am inceput chimioterapia, din trei in trei saptamani (…). In 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un baiat din Venezuela m-a luat din plin si m-a aruncat peste capota masinii, si de acolo m-a scos Domnul. (…). In octombrie 2018, am hotarat sa iau Legamantul cu Domnul, desi am fost cantaret de muzica populara timp de 24 de ani..

In noiembrie, am fost in carut cu rotile, iar intr-o luna de zile, Dumnezeu si-a aratat puterea Lui, indurarea si mila Lui, ca are indurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit in fata lui Dumnezeu. N-am stiut ca exista Dumnezeu pana la 46 de ani, desi am trecut prin muzica folclorica prin toate pacatele lumii”, dezvaluia Calin Horon, in urma cu doar cateva luni, in cadrul unei marturii la Biserica Maranata din Phoenix, Arizona.loading...

Adauga un comentariu