National

Doliu în sport! O jucătoare de la FC Oneşti a murit la numai 21 de ani. Suferea de o boală de oase

Publicat: 18 ian. 2021
Georgiana Onea juca fotbal la FC Onesti si avea numai 21 de ani. Suferea de o boala de oase
Chiar la început de an, Georgiana postase un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care i-au fost alături

Doliu în sportul românesc! O jucătoare a echipei FC Oneşti a murit după o lungă perioadă în care s-a luptat cu o afecțiune. Suferea de o boală care îi afecta oasele. Georgiana Onea avea numai 21 de ani şi fusese operată în 2018, la o clinică din Italia.

Vestea tragică a fost dată de profesorul ei de sport, de la Colegiul Tehnic Gheorghe Balș, din Adjud.

„Când am plecat la drum eram foarte încrezători, Dumnezeu ne-a dat speranțe și sufletul nostru era plin de bucurie. Acum El a ales că e mai bine să mergi la îngeri, pentru că avea nevoie de un suflet curat, frumos și bun, ca al tău!

Draga noastră Georgiana Onea, rămâi mereu în inimile noastre! Îți promit că acel turneu despre care am vorbit se va desfășura mereu în Adjud, pentru a ne aminti de tine! Drum lin spre îngeri și Dumnezeu să te odihnească!” a scris profesorul Marian Drăghici, conform materialului publicat de Monitorul de Vrancea.

Mesaj de mulțumire – Ce le-a transmis Georgiana prietenilor săi

Chiar la început de an, Georgiana publicase pe Facebook un mesaj de mulţumire, adresat tuturor celor care au susţinut-o şi i-au fost alături în lupta cu boala.

„Bună dragii mei, vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor ce și-au făcut timp și care v-ați gândit la mine prin a-mi ura „La mulți ani!” și multe alte gânduri minunate. Mulțumesc lui Dumnezeu din suflet că existați în viața mea și că îmi faceți mereu zilele mai frumoase și de multe ori mult mai ușoare! În mintea mea sunt multe alte cuvinte ce mi-aș dori să vi le transmit, dar mă voi opri aici din motiv de-a nu vă plictisi!

Sunteți atât de minunați, oameni buni. Văzându-vă gândurile minunate transmise în privat, îmi dau seama cât de mult însemn pentru voi. Și pentru asta mi-ați transmis emoții greu de stăpânit! Dumnezeu să vă dea sănătate și fericire! Ceea ce-mi doriți voi mie, asemenea vă doresc și eu vouă! Vă doresc un An Nou Fericit alături de cei dragi vouă! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sunt fericită că vă am alături de mine cu gândul și sufletul”, a postat Georgiana pe 6 ianuarie.

Bună dragii mei, vreau sa le mulțumesc din suflet tuturor celor ce și-au făcut timp și care v-ați gândit la mine prin…

Publicată de Georgiana Onea pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

 

Adauga un comentariu