Cancan ultimă oră

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a decedat în urma unei grele suferințe

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în televiziune Cristian Pavelescu a decedat în urma unei grele suferințe

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a pierdut lupta cu viața astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 15, după o luptă grea cu cancerul. Producătorul de televiziune urma să fie operat, însă nu a mai apucat.

Doliu în televiziune! Cristian Pavelescu a murit de cancer

Cristian a lăsat în urmă un băiat căruia i-a provocat foarte multă suferință. Tragica veste a morții sale i-a întristat și pe cei care îl urmăreau pe conturile de socializare.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o sa rămână multi ani in amintea a milioanelor de telespectatori”, este comenatriul scris în urmă cu puțin timp de o cunoscută la una dintre fotografiile postate pe contul lui de Facebook.

Supranumit ”Zeffirelli”, Cristian Pavelescu și-a început cariera în televiziune într-una dintre pepinierele de jurnaliști din Oltenia, la ”Teleuniversitatea” Craiova. Vocea sa inconfundabilă este un reper pentru mulți jurnaliști din România. La începutul anului, Pavelescu a fost depistat cu cancer la vezică. Duminică a fost de serviciu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar azi a fost dus la spital, unde a și murit, la scurt timp.

Adauga un comentariu