Local

Doliu la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Dr. Lăcrămioara Fărcășel a decedat

Publicat: 18 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi. Dr. Lăcrămioara Fărcășel a decedat
Zi de doliu la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi şi nu numai. Medicul primar în Psihiatrie Lăcrămioara Farcasel a trecut la cele veşnice

Joi, 18 februarie 2021, este o zi de doliu la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi şi nu numai. Medicul primar în Psihiatrie Lăcrămioara Farcasel a trecut la cele veşnice.

Cu durere în suflet şi lacrimi pe obraz, familia şi colegii celei ce-a fost doctor, mamă, soţie, şi un om blând, transmit că îi vor păstra amintirea purităţii şi a sufletului angelic întotdeauna.

„O viaţă dedicată îngrijirii sufletelor!
Doctor, mamă, soţie, dar mai ales un OM de o nobleţe sufletească şi un altruism ieşite din tipare. Dr. Lăcrămioara Fărcăşel părea că pluteşte deasupra a tot ceea ce e teluric, material, preocupată mereu de alinarea sufletelor pacienţilor cu tulburări psihice grave.
Decenii întregi de muncă şi dedicaţie în servicii grele de acuţi, ca 2 Bărbaţi, apoi în cabinet, unde a continuat să desfacă şi să „panseze” rănile sufleteşti ale celor care i-au căutat sfatul şi recomandările.
Cu toţii, alături de familia sa minunată, îi vom păstra amintirea purităţii şi a sufletului angelic, de om binecuvântat cu o mistuitoare căldură şi profundă înţelegere interioară a psihicului uman.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

Tags:
Adauga un comentariu