Cancan ultimă oră

Doliu pentru o vedetă din România. Iulia Vântur este cu ochii în lacrimi

Publicat: 04 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu pentru o vedetă din România. Iulia Vântur este cu ochii în lacrimi
Iulia vantur

Iulia Vântur traversează o perioadă foarte grea din viața ei. Mentorul ei, persoana care i-a fost mereu alături, s-a stins din viață.

Iulia Vântur se confruntă din nou cu o perioadă grea. Vestea morții unei persoane foarte importante pentru ea a dărâmat-o complet. Mesajul din partea artistei a venit pe Instagram, unde i-a anunțat fanii de situația sensibilă în care se află.

„Sunt foarte tristă să aud că Saroj Ji nu mai e printre noi. Maestra m-a învățat tot ce știu, cum să fac playback pe o melodie, cum să dansez grațios și cum să fiu o eroină hindi într-un film.

Trăirile sale neprețuite și drumul către perfecțiune pe care mergea… va rămâne întotdeauna un mentor pentru mine. Îți voi simți lipsa!”, a scris Iulia într-o postare pe o rețea socială.

Saroj Khan, cea mai renumită coregrafă de la Bollywood, s-a stins din viață, la 71 de ani, în urma unui stop cardiac. Fiica legendei a confirmat trista veste.

În impresionantă sa carieră, a realizat coregrafia pentru mai mult de 2.000 de melodii și a colaborat cu cei mai mari actori de pe scena indiană a filmului, scrie Cancan.

Iulia vântur trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Salman Khan. Zvonurile spun că o nuntă mare se pregătește pentru cei doi, dar momentan, Slaman Khan a confirmat doar o dată incompletă a presupusului eveniment.

În octombrie 2019, Salman Khan i-a dăruit Iuliei Vântur cadoul pe care aproape toate femeile îl visează: un inel cu diamante.Cu toate că relația dintre cei doi se află sub semnul întrebării, cei doi se afișează la tot felul de petreceri și evenimente cu ștaif.

Pe baza acestor apariții, presa din India a dat verdictul: urmează nunta. Zvonurile vin și ca urmare a faptului că, la insistențele jurnaliștilor indieni, actorul a mărturisit că data nunții sale va fi mai mult ca sigur pe 18 noiembrie, însă nu știe în ce an va avea loc.

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan la momentul respectiv.

Tags:
Adauga un comentariu