Actualitate

Dona, fiica lui Dan Diaconescu, este o elevă-model. Ce carieră vrea să urmeze

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dona fiica lui Dan Diaconescu este o elevă-model. Ce carieră vrea să urmeze
Dona Diaconescu, fiica fostului patron al OTV, vrea să studieze Medicina și să câștige Premiul Nobel

Dona, fiica adolescentă a lui Dan Diaconescu, învață la cel mai bun liceu din Capitală și deja știe ce carieră ar vrea să urmeze. Dincolo de faptul că vrea să ducă mai departe pasiunea tatălui ei pentru televiziune, Dona Diaconescu va studia Medicina. Acest lucru se va întâmpla peste doi ani, după terminarea liceului, însă fiica lui Dan Diaconescu are deja locul asigurat la Facultatea de Medicină din București.

Fiica adolescentă a lui Dan Diaconescu are aspirații mari, iar până acum, ea a continuat tradiția familiei, pasiunea pentru mass-media. Cu toate acestea, Dona Diaconescu și-a ales deja cariera pe care o va urma, ea fiind o elevă eminentă la Biologie. Așa că, dincolo de televiziunea de podcast-uri lansată la sfârșitul anului trecut, fiica lui Dan Diaconescu se va dedica studierii Medicinei..

Dona, fiica lui Dan Diaconescu, este o elevă-model

Dona Diaconescu are 16 ani și va absolvi în curând clasa a X-a la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală. În prezent, fiica lui Dan Diaconescu este o elevă-model, fiind olimpică pe țară la Biologie. Totodată, visul ei este să se axeze și pe cercetare să își dorește să obțină „Premiul Nobel” în Medicină. Dan Diaconescu este foarte mândru de fiica lui şi o susține să-și vadă visul împlinit.

Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10-18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, are deja un loc asigurat la Facultatea de Medicină din București”, au declarat apropiații familiei lui Dan Diaconescu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Dan Diaconescu își însoțește fiica la toate concursurile din țară, fiind prezent și la Olimpiada Națională de Biologie, pentru clasele IX-XII, care s-a desfășurat la Cluj, în luna aprilie.

Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani, este și frumoasă, și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină”, au mai precizat apropiați ai familiei fostului om de televiziune.

Dona Diaconescu este pasionată de jurnalism

Cu toate acestea, fiica lui Dan Diaconescu a moștenit și pasiunea pentru televiziune a celebrului ei tată. În prezent Dona Diaconescu are un loc de muncă într-un mic post tv, înființat anul trecut, ocupându-se cu realizarea unor podcast-uri despre bursă și criptomonede. Sediul postului tv se află în Cartierul Primăverii, acolo unde fiica fostului patron al OTV muncește cu jumătate de normă.

În prezent, Dan Diaconescu are interdicție de a apărea la televizor sau în presă, după ce a ispășit o pedeapsă privativă de libertate. Fostul patron al OTV a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, după ce a fost acuzat că i-ar fi cerut o sumă mare de bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Dincolo de toate acestea, Dona, fiica lui Dan Diaconescu, poate îndeplini și duce mai departe visul tatălui său.

Adauga un comentariu