International

Donald Trump îl atacă dur pe Emmanuel Macron: „Am fost trataţi foarte nedrept cu acorduri comerciale oribile”

Publicat: 13 iun. 2021
Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump nu a rezistat şi a reacţionat după întâlnirea dintre Joe Biden şi Emmanuel Macron din cadrul summit-ului G7, relatează Le Figaro.

Trump a emis un comunicat de presă, plecând de la o declaraţie a preşedintelui Franţei. „Este bine să ai un preşedinte american care face parte din club şi este foarte dornic să coopereze,” i-a spus Macron omologului său, transmite mediafax.

Această declaraţie l-a făcut pe Donald Trump să răspundă.

„El şi mulţi alţi lideri dinaintea sa, din Franţa şi din toată Europa, au înşelat Statele Unite ca nimeni, niciodată. Am fost trataţi foarte nedrept cu acorduri comerciale oribile şi plătind foarte mult pentru apărarea lor.”

Fostul preşedinte, Donlad Trump, consideră că ţări precum Franţa „profită de Statele Unite.”

„Desigur, le place Biden pentru că vor putea reveni la vechile lor practici pentru a mulge ţara noastră. Dacă aş fi un lider al uneia dintre aceste ţări, şi eu l-aş vrea pe Biden decât pe preşedintele Trump. Aceste ţări se vor îmbogăţi acum în detrimentul Statelor Unite, aşa cum au făcut în trecut, până când se va face o schimbare. În primul rând sunt pentru America,” a afirmat Donald Trump în comunicatul de presă.

Donald Trump a fost interzis pe reţele de socializare Twitter, Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat după asaltul de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021.

Adauga un comentariu