International

Dorința de a arăta ca o păpusă Barbie a făcut-o să slăbească aproape 100 de kg. Cum arată acum Kayla

Publicat: 11 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Kayla, originară din Marea Britanie, s-a transformat într-o „păpușă Barbie” după ce a slăbit aproape 100 de kg și a reușit să își mențină noua greutate sănătoasă timp de 1 an.

Kayla, ce trăiește acum în Las Vegas, și-a transformat complet corpul în doi ani. Tânăra a suferit din copilărie din cauza greutății în exces și, la un moment dat, se încadra în categoria obezității morbide, potrivit unui video publicat pe canalul Truly.

Cea mai mare greutate a lui Kayla a fost de 155 de kg. Potrivit acesteia, punctul care a convins-o că trebuie să își schimbe stilul de viață a avut loc la bordul unui avion.

Kayla a fost nevoită să cumpere două locuri în avion și să ceară o centură mai mare, pentru a putea încăpea. După acel episod, ea s-a decis să slăbească.

Cum a slăbit Kayla aproape 100 de kg pentru a se transforma într-o păpușă Barbie

Potrivit lui Kayla, ea a avut probleme cu greutatea în plus încă din copilărie. Ea are două surori, dar ea avea o relație nesănătoasă cu mâncarea.

„Mâncam o grămadă de paste, am fost crescută în stil italienesc, tata e italian, așa că aveam toți carbohidrații: paste, pâine, pizza, orice. Snack-urile mele erau mereu chips-uri. Puteam să mănânc o pungă pentru o familie într-o singură lovitură,” a declarat Kayla.

Deși s-a luptat cu greutatea în plus aproape toată viața, Kayla a decis să își schimbe obiceiurile nesănătoase după ce a avut un zbor nefericit cu avionul.

Atunci când a zburat în Los Angeles, să își viziteze sora, ea a avut o experiență care a marcat-o și a convins-o că trebuie să slăbească.

„Am avut nevoie de două locuri și o centură extensibilă, să merg pe culoarul avionului, nici măcar nu încăpeam dacă mergeam într-o parte, mă loveam de toată lumea,” a declarat Kayla.

„A fost greu și m-a deprimat, dar a fost imboldul de care aveam nevoie pentru a-mi schimba stilul de viață.”

Atunci când se confrunta cu greutatea în plus, Kayla a început să vadă păpușile Barbie drept un model de frumusețe.

Adauga un comentariu