Local

Dosar penal pentru fostul viceprimar al unei comune din Vaslui, luptător K1, după ce a bătut un vecin. Victima a decedat două săptămâni mai târziu, la Iaşi

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosar penal pentru fostul viceprimar al unei comune din Vaslui luptător K1 după ce a bătut un vecin. Victima a decedat două săptămâni mai târziu la Iaşi
Dosar penal pentru un fost viceprimar al comunei Bancă, din judeţul Vaslui. Daniel Alexandru, în vârstă de 31 de ani, cunoscut pe plan local ca luptător K1 este suspectat de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violențe, dar şi de omor

Dosar penal pentru un fost viceprimar al comunei Bancă, din judeţul Vaslui. Daniel Alexandru, în vârstă de 31 de ani, cunoscut pe plan local ca luptător K1 este suspectat de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violențe, dar şi de omor.

Fostul viceprimar a fost implicat într-o altercaţie în seara de 1 aprilie 2021. Daniel Alexandru a folosit mai multe obiecte cu care l-a agresat fizic pe Iancu Rebegea, un vecin în vârstă de 31 de ani. După ce s-au bătut cu topoare, coase şi lopeţi, Iancu a ajuns la spital.

Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost bătut crunt

Iancu Rebegea după ce a încasat mai multe lovituri a fost transportat la cea mai apropiată unitatea medicală din Vaslui. Acesta a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi, fiind internat în comă profundă de gradul IV.

Medicii ieşeni l-au diagnosticat cu hematom extradural. Din nefericire, două săptămâni mai târziu după agresiunea suferită, starea bărbatului s-a agravat. Joi, 15 aprilie 2021, bărbatul a decedat pe patul de spital din Iaşi.

De la ce a pornit scandalul

Scandalul în urma căruia s-a produs o tragedie şi o familie este indoiliata a pornit de la câteva reproșuri făcute de Iancu Rebegea la adresa lui Daniel Alexandru și a fratelui său.

Potrivit autorităţilor, acesta se întorcea de la vie împreună cu alte rude, iar când au ajuns în dreptul locuinței fostului viceprimar al comunei vasluiene, aceștia au oprit căruța. Iancu Rebegea i-a apostrofat pe frații Daniel și Florin Alexandru referitor la comportamentul lor față de un unchi de-al său și vis a visd de mama lui, care ar fi fost înjurată și amenințată de cei doi frați Alexandru.

Spiritele s-au încins instant și s-a pornit o bătaie generală cu topoare, coase și lopeți, în urma căreia Iancu Rebegea a fost spitalizat în comă, iar după două săptămâni a murit în spital.

„La data de 1 aprilie 2021, ora 19.40, Secția 7 Poliție Rurală Banca a fost sesizată cu privire la un scandal și mai multe agresiuni produse în localitatea/com. Banca, județul Vaslui, în urma cărora mai multe persoane au suferit leziuni”, a transmis IPJ Vaslui.

Bătaie cu furci și topoare, în Iași. Un minor de 13 ani a ajuns la spital!

Tot mai multe scandaluri se iscă între adulți, dar și între minori. Acestea nu lipsesc nici la Iași. O bătaie sângeroasă în care au fost implicați minori s-a înregistrat acum ceva timp în municipiu. În urma evenimentului nefericit, anchetatorii au trimis în fața instanței cinci indivizi. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ioan Adrian Ciurcă, pentru tentativă de omor calificat, pe Ionuț Păduraru, pentru tentativă de omor și lovire, pe Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru, toți trei pentru lovire sau alte violențe.

„Pe data de 24 inuarie 2021, în jurul orei 20:00, ca urmare a unui conflict anterior, inculpatul I.A.C., împreună cu alții, i-a aplicat lovituri de topor (atât cu partea metalică, cât și cu cea de lemn), în zona capului, a pieptului, a brațelor și a spatelui, numiților C.C. și M.C.S. Leziunile suferite de victime ar fi putut duce la decesul acestora”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu