Local

Două firme vor contractul de furnizare a mobilierului din cabinetele școlare ale județului Iași. Proiectul depășește 667 de mii de lei

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două firme vor contractul de furnizare a mobilierului din cabinetele școlare ale județului Iași. Proiectul depășește 667 de mii de lei
O firmă din Iași și una din București se bat pe contractul de furnizare a mobilierului specific din cabinetele școlare din județul Iași

În cadrul procedurii de licitație, două firme sunt interesate de contractul de furnizare a mobilierului din cabinetele școlare din județul Iași

Cele două companii au depus ofertele financiare în cadrul procedurii de licitație ce are ca obiectiv furnizarea mobilierului specific pentru cabinetele școlare, inclusiv cabinetele de consiliere și asistență psihopedagogică, de sprijin, logopedice și alte terapii specifice.

Două firme vor contractul de furnizare a mobilierului din cabinetele școlare ale județului Iași

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), doar două oferte financiare au fost depuse în cadrul procedurii de licitație. Este vorba despre societatea M&D Retail Pipera SRL (Mobexpert), controlată de omul de afaceri Dan Șucu, ce are obiect de activitate „comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic, în magazine specializate”, cu sediul în București. Firma a fost înființată în anul 2003, iar în 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de 109.736.110 lei, un profit net de 9.490.957 de lei și datorii de 9.686.819 lei.

A doua ofertă financiară în cadrul procedurii de licitație privind furnizarea mobilierului din cabinetele școlare ale județului Iași a fost depusă de societatea Stefarom SRL, administrată de Simona Mariana Grigoriu, ce are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al mobilei, covoarelor și a articolelor de iluminat”. Firma a fost înființată în anul 1999 și are sediul în Iași, iar în anul 2023 a înregistrat o cifră de afaceri de 2.100.117 lei, un profit net de 22.817 lei și datorii de 263.627 de lei.

Este important de știut faptul că, în prezent, procedura de licitație este în faza evaluării calificării tehnice. Valoarea contractului este de 667.596,38 lei, fără TVA.

Consiliul Județean Iași a publicat licitația

Procedura de licitație privind contractarea serviciilor de furnizare a mobilierului specific pentru cabinetele școlare, inclusiv cele de consiliere și asistență psihologică de sprijin, logopedice și de terapii specifice, a fost publicată de Consiliul Județean Iași.

„Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente în corelare cu nevoile prezente în viitoarele ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv. Îndeplinirea acestui obiectiv se va face prin dotarea cu mobilier specific inclusiv echipamente digitale unui număr de 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe (cabinet pe discipline, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete terapii specifice, săli de sport) din județul Iași, dintre care 36 cabinete școlare, 65 cabinete de asistență psihopedagogică/terapii specifice și 63 de săli”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Două firme au depus ofertele financiare în cadrul procedurii de licitație privind semnarea contractului de furnizare a mobilierului în cabinetele școlare din județul Iași.

Adauga un comentariu