Local

Două maşini cu numere de Vaslui au făcut accident în Iași! O singură persoană a fost rănită – FOTO, VIDEO/ EXCLUSIV

Publicat: 27 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două maşini cu numere de Vaslui au făcut accident în Iași O singură persoană a fost rănită - FOTO VIDEO EXCLUSIV
Accident rutier în localitatea ieșeană Scânteia

În localitatea ieşeana Scânteia a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două maşini. Se pare că ambele maşini au numere de Vaslui (VS). În intersecţia din comună Scânteia, un autoturism marca Logan şi un autoturism marca Volkswagen au fost cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier.

Conform informaţiilor existente până la această oră se pare că şoferul de Vaslui al autoturismului marca Dacia Logan nu ar fi acordat prioritate iar din această perspectivă, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen.

O singură persoană a fost rănită

În urma impactului, autoturismul marca Logan a fost proiectat în şanţul din apropriere, iar autoturismul marca Volkswagen a suferit numeroase pagube materiale. Totuşi, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav. Şoferul autoturismului Volkswagen acuza câteva răni în jurul capului dar la prezenţa echipajului medical acesta a refuzat transportul la spital nefiind vorba despre răni care i-ar putea pune viaţa în pericol.

În altă ordine de idei, la faţa locului s-au deplasat, pe lângă echipajul SMURD, şi poliţiştii rutieri care au demarat deja o anchetă pentru a identifica cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. În schimb, pagubele create în urma coliziunii sunt însemnate. Ambele autoturisme fiind afectate de impact.

Cam in același timp, în Podu Iloaiei a mai avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Și de această data, impactul nu s-a soldat cu rănirea gravă a vreunei persoane. Detalii și FOTO, aici, de la evenimetul rutier de la Podu Iloaiei.

Adauga un comentariu