Actualitate

Dovada blatului între Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele României, Klaus Iohannis! Cine este omul de legătură între cei doi politicieni

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dovada blatului între Marcel Ciolacu liderul PSD și președintele României Klaus Iohannis Cine este omul de legătură între cei doi politicieni

Marcel Ciolacu și-a îndeplinit rolul cu brio: a mimat Opoziția, dar nici nu l-a supărat pe președintele Klaus Iohannis. Mulți parlamentari sunt nemulțumiți de cum arată listele pentru alegerile locale din luna septembrie și astfel au amenințat că nu vor mai vota moțiunea de cenzură. În aceste condiții, sunt foarte mari șanse ca moțiunea să pice.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, dovedește cu fiecare zi care trece că rămâne o slugă credincioasă a președintelui României, Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu a amenințat toată vara cu depunerea unei moțiuni de cenzură care va duce automat la căderea Guvernului! Numai că demersul său a fost întârziat în mod voit cel puțin două luni, până în apropierea alegerilor, ca să nu creeze probleme actualului Guvern, condus de premierul Ludovic Orban. De exemplu, chiar dacă ar cădea Guvernul săptămâna viitoare, același Executiv va organiza alegerile, iar demersul lui Ciolacu este unul practic inutil. Este inutil pentru PSD, dar servește interesele „Sistemului” și ale președintelui Klaus Iohannis.

PSD se îndreaptă spre un scor rușinos la alegerile locale! Klaus Iohannis a ordonat, Marcel Ciolacu a executat

Privind listele de candidaturi la alegerile locale din data de 20 septembrie, putem observa că PSD se îndreaptă spre un scor rușinos la scrutinul următor! De exemplu, la Iași, pe lista pentru Consiliul Local sau Consiliul Județean, au fost cocoțate persoane care nu au nicio legătură cu politica, ci servesc interesele personale ale președintelui Maricel Popa și ale candidatului la Primărie, Camelia Gavrilă.
La fel ca la Iași se întâmplă în toată țara și astfel au apărut în organizațiile PSD foarte multe nemulțumiri.

Mulți parlamentari sunt nemulțumiți de cum arată listele pentru alegerile locale din luna septembrie și astfel au amenințat că nu vor mai vota moțiunea de cenzură. În aceste condiții, sunt foarte mari șanse ca moțiunea să pice și astfel Marcel Ciolacu și-a îndeplinit rolul cu brio: a mimat Opoziția, dar nici nu l-a supărat pe președintele Klaus Iohannis. Așa se explică de ce Marcel Ciolacu a întârziat depunerea moțiunii de cenzură până la momentul în care se depun listele de la alegerile locale. Așa crede Marcel Ciolacu că îi poate prosti pe români și pe pesediști!

Manipulare ieftină, învățată de Marcel Ciolacu la școala națională de securiști

În realitate, este vorba despre o manipulare ieftină, o manipulare pe care președintele PSD a învățat-o probabil la Școala Națională de Informații, pe care a absolvit-o. Garantul înțelegerilor dintre Marcel Ciolacu și președintele Klaus Iohannis stă directorul Serviciului de Informații Externe, băcăuanul Gabriel Vlase. Nici nu e de mirare că fostul șef de Organizație al lui Vlase, băcăuanul Dragoș Benea va deveni vicepreședinte național la PSD, în echipa lui Marcel Ciolacu.
Astfel, Marcel Ciolacu distruge Partidul Social Democrat mimând Opoziția, iar liberalii și președintele Klaus Iohannis își văd liniștit de treabă în continuare!

Marcel Ciolacu distruge partidul la București, Maricel Popa îngroapă PSD la Iași

În timp ce Marcel Ciolacu distruge PSD la București, în Iași Maricel Popa este groparul partidului. Vineri, în urma unei întâlniri a Comitetului Executiv al PSD Iași au fost stabilite listele pentru Consiliul Județean Iași și Consiliul Local al municipiului Iași, dar și la consiliile locale din județ pentru alegerile locale 2020. În cadrul întâlnirii cuplul Popa-Gavrilă au impus numele care se vor regăsi pe liste, i-au scos din joc pe cei care meritau cu adevărat aceste locuri și i-au împins pe apropiații lor.
Pe liste se regăsesc însă o serie de personaje apropiate de cuplul Maricel Popa și Camelia Gavrilă, cei care și-au asumat listele pentru alegerile locale 2020. De departe însa se remarcă faptul că PSD Iași pornește cu cele mai slabe liste din istoria politicii locale, numele fiind asumate de cuplul Popa- Gavrilă, cei doi candidați cu ccare pleacă la drum filiala județeană.

Cele mai slabe liste din istorie la PSD Iași

Astfel, lista pentru Consiliul Local Iași este deschisă de deputatul Camelia Gavrilă, urmată de deputatul Bogdan Cojocaru. Lista este cobtinuată de Elvira Rotundu, directorul Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași. Pe liste se mai află senatorul Adrian Pănescu.
Aceștia vor deschide listele pentru Consiliul Local, în speranța că vor ridica scorul filialei. Cum PSD Iași are un scor pe municipiu în jurul a 15 la sută, iar Camelia Gavrilă nu are nici 10 la sută intenție de vot, este clar faptul că organizația se îndreaptă spre un declin total. Pe locurile eligibile se mai află Bogdan Crucianu, director la Casa de Cultură a Studenților și rechin imobiliar. În listă apare și Bogdan Balanișcu, fost ales local PSD și director de campanie pe municipiu. Lista mai cuprinde și numele lui Ovidiu Laicu, fost director la Directia Regională de Drumuri si Poduri Iasi.

Adauga un comentariu