Actualitate

Războiul dintre liberali și social democrați continuă. Ce lovitură mișelească au pregătit pentru PSD

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Războiul dintre liberali și social democrați continuă. Ce lovitură mișelească au pregătit pentru PSD
Războiul dintre liberali și social democrați continuă

Alegerile locale se apropie iar pentru cei din PNL jocurile politice sun aparent făcute. Un lider al liberalilor este convins că social democrații vor încasa o lovitură dureroasă. Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a afirmat că mai mulți primari ai PSD vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020 din partea Partidului Național Liberal. Acesta nu a menționat cu exactitate despre câți primari este vorba, discuțiile fiind încă în desfășurare.

“N-am finalizat încă toate discuţiile pe această temă. (…) Sunt primari care la Ordonanţa 55, în 2014, au plecat de la PNL, care este foarte posibil să se întoarcă şi să candideze de la PNL. Nu am astăzi cifra exactă. O să vă comunic zilele viitoare”, a spus Gheorghe Flutur.

Astăzi, Gheorghe Flutur și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava. Acesta ar fi al treilea mandat.

“Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru judeţul Suceava, sub sigla ‘Şi mai mult şi mai bine pentru suceveni’. Sunt convins că sucevenii vor gira pentru echipa PNL”, a fost mesajul lui Gheorghe Flutur pentru aceștia.

Liderul interimar al PSD acuză PNL de faptul că mituiește primarii social democrați în schimbul adeziunii la Parditul Național Liberal

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Partidul Social Democrat va depune plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva liberalilor din Guvern dar și din teritoriu. El afirmă că aceștia au transformat instituțiile statului într-un „rai al criminalității”. De asemenea, într-o postare pe o rețea de socializare, Marcel Ciolacu îi acuză pe membrii PNL de faptul că mituiesc primarii social democrați, promițându-le „bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL”. Acesta a continuat spunând că cei care nu cedează sunt amenințați și șantajați.

„Toți duduienii galbeni din Guvern – la puşcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Ciolacu: Nu sunt bani de măști, de alocații, de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită şi politică!!! Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Partidul Social Democrat: Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a scris Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu