Prima pagină » Culinar » Retete de post » Dovlecei prajiti cu usturoi
Dovlecei prajiti cu usturoi

Dovlecei prajiti cu usturoi

11 iun. 2015, 13:46,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:15477;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

1 dovlecel mare, feliat nu foarte subtire
cateva rosii mai mici, taiate cubulete
1 catel de usturoi zdrobit
ulei vegetal (pentru prajit)
patrunjel
marar

Mod de preparare:

Prajeste mai inta feliile de dovlecel, apoi pune-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie, ca sa elimini excesul de ulei. Pune feliile pe o farfurie, apoi pe fiecare asaza cateva bucatele de rosie, presara sare, adauga usturoi si pune ierburile aromatice.

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 decembrie 2025
19 decembrie 2025