BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Claudia Artenie, medic primar dermatovenerologie -Pro Life Clinics, discută în emisiunea BZI LIVE despre, melanom (cancer de piele)

Publicat: 04 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea BZI LIVE , 5 iunie 2023, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitata dr. Claudia Artenie, medic primar dermatovenerologie- Pro Life Clinics va discuta despre una din afecțiunile frecvent diagnosticate în rândul populației, și anume cancerul de piele sau melanomul. Cand ar trebui sa verificam alunitele? Este bine sa excizam alunitele? Cancerul de piele are simptome? Doare? Cum alegem crema cu spf? Cat de des aplicam crema spf și în ce cantitate? De la ce varstă expunem copii la soare? Alergiile la soare cum se manifesta si cum le tratam? Se mai produce vitamina D daca folosim creme spf? Boli de piele agravate de soare? Dermatita atopica se amelioreaza vara? Ce produse de ingrijire sa nu folosim vara? La toate aceste întrebări vom găsi răspunsurile în emisiunea BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu