Actualitate

Dr. Flavia Groşan, răspuns pentru toți criticii: „Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru”

Publicat: 28 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dr. Flavia Groşan răspuns pentru toți criticii Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru
Medicul Flavia Grosan

Dr. Flavia Groşan, medicul care a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale controversate, se apără şi spune că ea nu a apărut din spuma mării, ci a făcut cercetare de calibru, dar acum nu mai are timp de ştiinţă.

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina. :)))))”, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Flavia Groșan: „Nu știu câți au fost cu oxigen și câți sunt fără”

În urmă cu câteva zile, medicul orădean a precizat că nu știe câți pacienți s-au vindecat cu oxigen și câți fără, pentru că „sunt mulți, sunt mii și mii de cazuri” șți nu cunoaște cu exactitate acest aspect.

„Nu știu câți au fost cu oxigen și câți sunt fără. Acum eu am doi pacienți care și-au procurat concentratorul de oxigen. Cu saturații în jur de 80%, ei consideră că o concentrație mică de oxigen câteva ore la puțini litri pe minut ne-ar ajuta, dar eu nu vreau să ajung cu pacienții mei la oxigen”, a mai adăugat ea.

Întrebată la ce saturație a oxigenului ar trebui să intervină surplusul de oxigen din acele butelii, medicul Flavia Groșan a precizat:

„Nu știu, depinde de la pacienți la pacienți. Unii sunt la 80% și eu reușesc să le cresc saturația prin medicație. Eu nu am un reper. Eu am pacienții mei cronici, unde sunt criterii foarte ferme (…) Sunt atât de obosită în cât nu pot să văd aduc argumentul științific. Atât de obosită pot să fiu la ora asta că eu am postat pe Facebook. Am postat recent despre această oxigenoterapie în exces”, a declarat medicul de la Oradea, pentru Antena 3.

Adauga un comentariu