BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Tudor Ciuhodaru discută la BZI LIVE despre startul în noul an școlar și numeroasele cazuri de copii infectați cu noul coronavirus internați în secțiile ATI – FOTO

Publicat: 12 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 13 septembrie 2021, începând cu ora 11:30, invitat în studioul BZI LIVE va fi dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, pentru a discuta despre startul în noul an școlar.

Multă vreme s-a susţinut faptul că cei mici nu răspândesc coronavirusul dar numeroasele cazuri severe vin să contrazică această abordare.

Copii din mai multe județe sunt infectaţi cu noul coronavirus și internaţi în secţii de terapie intensivă, unii dintre aceştia cu forme deosebit de severe, alţii cu forme moderate şi relativ uşoare.
Ce se va întâmpla acum, după vacanţa de vară, când şcolile s-au redeschis, orele se ţin în săli de clasă pline, orarul fiind cel normal. Riscul este maxim, fiindcă protecţia prin distanţare, mai ales în rândul elevilor, nu mai există. Dr. Tudor Ciuhodaru va dezbate acest subiect timp de o oră, în cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu