BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre cazuistica de sezon și ultimile masuri luate în Parlamentul European, vis-a-vis de certificatul verde – FOTO

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii

În emisiunea BZI LIVE, 13 mai 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitatul dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, va vorbi despre mușcăturile de căpușe, înțepăturile insectelor, dar și alte afecțiuni din sezonul de vară. Un alt subiect va fi legat de ultima întrunire din parlamentul european și deciziile luate privind utilizarea certificatului verde, care va fi prelungit încă un an. Începând cu luna februarie, dozele de rapel ale unui vaccin Covid-19 sunt necesare pentru ca oamenii să fie considerați „complet vaccinați” pe certificatul digital Covid al UE. Medicul Ciuhodaru va mai discuta și despre măsurile ce ar trebui luate privind educația medicală.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • MAI INDIVIDULE PRICEPUT LA TOATE,,,,,,, NUMAI COMENTARII SI IESIRI PUBLICE PROASTE,,,,,, DEZINFORMARI,,,,,,,, DE NIMIC IN PANDEMIE SI ALTELE,,,,,,,,,,,, DE CE NU TE LASI BALTA,,,,,,,, NU MAI REPREZINTI NIMIC!!!!!!!!!! ESTI PENIBIL!!!!!!!!

Adauga un comentariu