Prima pagină » Cancan » Dragoș Bucur și Dana Nălbaru muncesc cu drag la casa de la țară. Solista a fost ajutată de fiica ei să dea cu var pomii din livadă

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru muncesc cu drag la casa de la țară. Solista a fost ajutată de fiica ei să dea cu var pomii din livadă

16 apr. 2024, 13:02,
BZI.ro, în Cancan

Dragoș Bucur și soția lui Dana Nălbaru muncesc cu drag și spor la casa de la țară, ocupându-se de activitățile specifice de primăvară. În timp ce actorul se ocupă de arat cu tractorul, solista a fost ajutată de fiica cea mică să dea cu var pomii din livadă. Totodată, pe lângă patiseria-cofetăria de care se ocupă Dana Nălbaru, și Dragoș Bucur vrea să demareze o afacere cu suc de mere, care se va numi… Bucuros.

Toată lumea îi admiră pentru viața simplă pe care au ales să o ducă la țară, departe de cosmopolitul București. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură de tihna de la sat, dar aceasta vine și cu un preț, prețul muncii fizice, uneori de dimineața până seara, potrivit LPF. Iată-i în acțiune, în grădină, în livadă, cu mic, cu mare.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru muncesc cu drag la casa de la țară

Familia Bucur-Nălbaru duce un trai tihnit în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești – județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă modernă, dar în care trăiesc după legile pe care le impune locul. Astfel, de cum a venit primăvara, cuplul se ocupă de toate treburile din curte, din grădină, din livadă. Și nu sunt deloc puține.

Imaginile din galeria foto sunt cele mai recente cu celebra familie, la lucru. Dana Nălbaru a ieșit în livadă, să văruiască pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica ei cea mică, Roxana Indira, nu doar că i-a ținut companie, dar a lucrat cot la cot cu mama ei.

Și grădina lor este pregătită pentru a fi „populată” cu legume, după cum anunță Dana, pe Instagram, folosind hashtagul #descoperindfericirealatara.

„Curând aici vor fi legume”, a scris fosta solistă de la Hi-Q în dreptul unei poze în care apare Dragoș Bucur, pe tractor.

Anul trecut, în octombrie, juratul de la „Românii au talent” spunea clar că acesta este visul lui, să aibă tractor și să producă suc de mere din livada proprie.

„Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, declara Dragoș Bucur într-un interviu.

Afacerea de suflet a familiei

Familia mare are o afacere de suflet, o cofetărie-patisesie, care a început să crească și aibă clienți fideli.

„Patiseria e o joacă a noastră care se transformă ușor-ușor într-o chestie destul de serioasă. Oamenii din zona, rezidenții Otopeniului, au început să ne cunoască și avem clienți fideli, care la 10 fix sunt în față magazinului pentru pâine și care în fiecare weekend vin pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri.

Îmi place să am mereu back-up la back-up, de aici și încercările repetate de a nu depinde doar de film sau televiziune, și în plus este foarte încurajator să faci lucruri reale, pe care le poți pipăi, care au valoare și planul fizic”, a mai declarat soțul Danei Nălbaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *