Titlurile zilei

Dragoste cu năbădăi! Armando, un tânăr afacerist din Iași, s-a iubit cu o puștoaică într-o dubă, printre pepeni și zarzavat, sub lumina lunii. Fata a vrut, dar el a dat-o de gard rău de tot – EXCLUSIV

Publicat: 06 sept. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Dragoste cu năbădăi Armando un tânăr afacerist din Iași s-a iubit cu o puștoaică într-o dubă printre pepeni și zarzavat sub lumina lunii. Fata a vrut dar el a dat-o de gard rău de tot - EXCLUSIV
O adolescentă din Iași a întreținut relații sexuale cu un vânzător ambulant, iar acum a ajuns în grija celor de la DGASPC

O adolescentă din Iași a ajuns în grija celor de la DGASPC după ce a întreținut relații sexuale cu un tânăr afacerist din Iași. Deși fata a fost de acord, bărbatul va fi anchetat pentru viol, după noua lege

Armando are 34 de ani și se crede un fel de afacerist. Toată vara face comerț, iar iarna trăiește din ce a produs. Lunile călduroase din acest an l-au prins pe dealurile Lunganiului, acolo unde vindea pepeni și diferite legume din duba sa. Bătând drumurile în lung și în lat, ochii i-au fugit spre o fată căreia i-ar fi putut fi tată. Armando a intrat în vorbă cu adolescenta, iar, în timp, totul avea să se schimbe.

Pe 20 iulie, Armando i-a propus puștoaicei să se întâlnească. Aceasta a acceptat și a urcat în duba lui. Armando era însoțit de un prieten. Ambii au plecat cu duba și cu fata către Podu Iloaiei. Pe drum, prietenul lui Armando a coborât, iar Armando i-a propus puștoaicei să întrețină relații sexuale. Fata a acceptat, crezând probabil că a întâlnit iubirea vieții ei în dubă. Ambii au mers în spate, iar printre pepeni și zarzavat s-a petrecut „infracțiunea”.

Un tânăr afacerist din Iași este acuzat acum de viol

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, probabil, nu s-a gândit că, deși fata a fost de acord să întrețină relații sexuale, va fi anchetat de oamenii legii. Asta s-a și întâmplat. Adolescenta s-a întors acasă și le-a povestit rudelor tot. Chiar dacă a precizat că a fost de acord și nu a fost violată, rudele acesteia au considerat că poliția trebuie să afle toată povestea. Oamenii legii au intrat pe fir și i-au audiat atât pe Armando, cât și pe adolescentă. Povestea a rămas la fel.

El a vrut, ea a vrut, dar cu legea cum facem? Recent, o nouă lege spune că „actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol, dacă diferența de vârstă este mai mare de 5 ani, și se pedepsește cu închisoarea”. Practic, Armando va fi cercetat pentru viol, chiar dacă a obținut acordul adolescentei.

Adolescenta a ajuns în grija DGASPC

În timp ce Armando este anchetat de polițiști, adolescenta a ajuns în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

„Cazul a fost sesizat pe linia 119 de către organele de poliție. Copilul a fost plasat în regim de urgență în CSSRU Iași, în data de 27 iulie 2023, unde a fost evaluat și audiat. De asemenea, a intrat într-un program de consiliere inițiat de specialiștii din centru. Ca plan de viitor, urmează să meargă în asistență maternală”, a precizat Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

Astfel, adolescenta care a acceptat să întrețină relații sexuale cu un tânăr afacerist din Iași nu se va întoarce prea curând în familie.

Comentarii
  • 💥SOC 💞 Eu tot intr-o dubă de marfă mi-am pierdut fecioria. Nu recomand ! Și acuma mă doare in "dos" după aceasta aventura 🤤 spune:

    💞 Eu, tot asa am pățit-o (tot intr-o dubă de marfă), cu o femeie de 144 kg, era mare patroană la mine in sat, avea un chiosc mixt…la varsta de 14 ani am intrat flăcău cu ea in dubă de marfă si am ieșit bărbat 100%.

    Imaginați- vă o tipă de 33 ani, 144 kg deasupra unui baiat de 14 ani 35 kg…iar sub mine erau doar castraveți …am ieșit de 2 ori bărbat !

    Asa ca, a face dragoste pe pepeni, e lux față de a face bunga-bunga pe castraveti. p.s: Si acuma când vad la kaufland castraveti mă cuprinde un fior, o frică ce nu o pot descrie in cuvinte.

  • Daca o mananca sa povesteasca, eu ce sa le fac? Si ala prost ca a recunoscut. Daca au trecut cateva zile, putea sa spuna gagiul ca nu s a intamplat nimic si totul este o fabulatie a acelei copile. Dar cand esti afacerist de legume si fructe din duba, ce pretentii sa mai ai? 🤣🤣🤣

Adauga un comentariu