Scena artistica din Romania

Drama actriței Adriana Trandafir. Nimeni nu a știut asta până acum

Publicat: 29 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama actriței Adriana Trandafir. Nimeni nu a știut asta până acum
Adriana Trandafir a trait o adevarata drama

Drama actriței Adriana Trandafir a fost făcută publică aseară în cadrul emisiunii “Asia Express”. Artista și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a fiicei sale cu care formează echipă în competiție. Actrița a vorbit despre suferința pe care a trăit-o atunci când primul soț i-a luat băiatul, pe Ștefan.

După ce a întâlnit un tânăr care i-a amintit de biatul ei, Adriana Trandafir nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Drama actriței Adriana Trandafir

Din prima căsnicie, Adriana Trandafir are un băiat pe nume Ștefan. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…) Mă gândesc tot timpul la Ștefan.

Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam.  Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a mărturisit, printre lacrimi, Adriana Trandafir.

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a mai spus plângând actrița.

Adriana Trandafir participă la Asia Express

Adriana Trandafir participă acum în competiția “Asia Express” alături de fiica ei Maria Speranța. Celelalte echipe din concurs sunt formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu și Lorelei și Zarug.

Adriana Trandafir este înfiată

Anul acesta Adriana s-a luptat cu nemilosul COVID-19 și a reușit să învingă boala. Actrita a aflat că este înfiată la vârsta de 50 de ani

„După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a povestit Adriana Trandafir, într-un interviu pentru Antena 3.

Adriana Trandafir a împlinit 65 de ani pe 26 aprilie și și-a făcut singură o urare.

„Îmi fac singură o urare / Că de când cu pandemia / S-a schimbat “coregrafia”. / Adriana, dragă mea, /Luptă și nu te lasă /Să te ajungă fricile /Să te îngroape grijile! /Viața ți le-a dat pe toate /Rele, bune, cât se poate./ Carieră, 2 copii, /Studenți și prieteni mii, /Iubire și sănătate,/ Casă cu grădina-n spate,/ Necazuri și mici belele,/ Și nopți cu privirea-n stele,/ Pensie mică, dar este,/ Călătorii de poveste,/ Cinci cărți scrise – de gătit,/ Turnee fără sfârșit,/ Ai școală particulară, de dezvoltare personală/ Prin teatru dar și prin joc./ Un destin plin de noroc!/ Ai de toate…Ce ai mai vrea,/ Ție Dumnezeu să-ți dea?/ Bucură-te, râzi cu viață/ Și-ai putere dimineață/ Să-i mulțumeșți celui de sus/ Pentru tot ce ți-a “propus”!/ Dar să nu lași garda jos!/ Fii la lume de folos!/ Trăiește simplu în pace!/ Fiindcă, Dumnezeu aude/ Și glasul celui care tace!”, a scris actrița pe contul personal de Facebook.

Adauga un comentariu