Cancan ultimă oră

Drama nemărginită a unui îndrăgit actor: „Totuși, nu mi-am pierdut credința”

Publicat: 07 sept. 2020

Mihai Gruia Sandu, actorul care a dat viață personajului Arlechino, personaj care a umplut de zâmbetele copilăriile multor adulți de astăzi, a trăit o dramă desprinsă, parcă, din filme.

Totul a început în anul 2008, când a divorțat de soția sa, Oana Bojescu, care l-a acuzat de infidelitate, iar de atunci viața actorului care ne făcea să râdem cu gura până la urechi a fost un lung șir de suferințe.

În 2012, femeia a depus două cereri de executare silită pentru a recupera importante sume de bani de la actor, dar și pentru neplata pensiei alimentare a copiiilor vreme de câteva luni bune. În context, însă, problemele legale sunt cea mai mică durere a lui Mihai Gruia Sandu, care a declarat în repetate rânduri, atât în social media, cât și în presă, că Oana Bojescu nu îi permite să își vadă copiii.

Mihai Gruia – Sandu: „Nu mi-am pierdut credința„

„Cei mici au fost îndoctrinați împotriva mea, spunându-li-se în fiecare zi câte ceva «drăguț» despre mine. După ce am câștigat inclusiv recursul pentru a avea dreptul să-mi văd copiii, ultima găselniță a mamei lor a fost că, de data aceasta, copiii sunt cei care nu vor să mă mai vadă și că, dacă încerc să-i văd cu forța, îi voi traumatiza.

Totuși, nu mi-am pierdut credința și sper ca, odată cu trecerea timpului, lucrurile se vor rezolva cumva de la sine. Până în momentul de față am făcut tot ce se putea face. De-acum înainte doar Dumnezeu mai poate face ceva”, declara actorul în anul 2012, pentru VIP.

În prezent, actorul o are alături pe mama sa, ajunsă la 89 de ani, dar pe care o prețiește și o îngrijește. De ziua mamei sale, pe 23 august, Mihai Gruia nu a uitat să îi spună La mulți ani, dar și să posteze pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mama sa.

Adauga un comentariu