Local

Drama unei femei din Iași: hărțuită și terorizată de propriul soț! Individul, acuzat de amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție, după mesajele trimise pe Facebook! (Exclusiv)

Publicat: 06 iul. 2020
O femeie din județul Iași susține că trece printr-o adevărată dramă, după ce ar fi fost hărțuită și terorizată de propriul soț, acesta din urmă fiind acuzat acum de amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție
Un ieșean a fost trimis în judecată pentru amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție, după ce ar fi hărțuit-o pe femeie

O femeie din județul Iași trece printr-o adevărată dramă! Aceasta acuză faptul că a fost hărțuită și terorizată de propriul soț! Constantin Arnăutu a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni pentru amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție, după ce ar fi trimis mesaje pe Facebook

Drama unei femei din județul Iași! Aceasta susține că a fost hărțuită și terorizată chiar de către propriul soț! La finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Arnăutu. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz sunt de amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Ordin de protecție emis de judecători pe numele soțului, Constantin Arnăutu

Constantin Arnăutu a intrat în atenția autorităților la finele lunii aprilie a acestui an. Atunci, soția individului a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele individului. Fapt care a și fost aprobat de către magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. Femeia a susținut că trece printr-o adevărată dramă, tocmai din pricina celui care ar fi trebuit să o protejeze.

„Instanța ia act de recunoașterea pârâtului. Admite în parte cererea de instituire a ordinului de protecție formulată de reclamanta S.A. în contradictoriu cu pârâtul Constantin Arnăutu. Dispune evacuarea temporară a pârâtului, pentru următoarele 3 luni, din locuință. Obligă pârâtul, pentru următoarele 3 luni, să păstreze o distanță de 100 de metri față de reclamantă și față de minorii G.A. și D.A., precum și de grădinița acestora. Interzice pârâtului în această perioadă orice contact cu victima”, au precizat judecătorii ieșeni.

Drama unei femei din Iași: ce a susținut victima cu privire la propriul soț!

În cadrul cererii de emitere a unui ordin de protecție, femeia din Lunca Cetățuii, județul Iași, a afirmat că propriul soț a fost violent cu ea.

„Pe 20 aprilie 2020, soțul meu a fost violent fizic și verbal cu mine și cu fiica mea. Am sunat la numărul 112, cerând ajutorul Poliției. El a plecat de acasă, dar a revenit a doua zi, pentru a-și lua unele lucruri personale. Însă acesta mă sună foarte des și mă amenință să plec cu copiii din locuință. În trecut, el a mai fost violent. Am depus plângeri la Poliție și am cerut intervenția agenților”, a declarat femeia, care susține că trece printr-o adevărată dramă.

Femeia a mai relatat că sunt căsătoriți și au împreună doi copii minori, o fetiță și un băiat, locuind în imobilul care îi aparține lui Constantin Arnăutu. Conform acesteia, pe fondul consumului de alcool, soțul ei exercită acte de agresiune verbală și psihică asupra familiei. Ca urmare a acestui comportament, pe 20 aprilie 2020, femeia a sunat la Poliție.

„Pârâtul a părăsit locuința, dar a continuat să trimită amenințări scrise prin intermediul telefonului și al rețelelor de socializare”, a mai spus femeia.

Soțul acuzat de femeie că o hărțuiește, de acord cu emiterea ordinului de protecție

La audierile din fața instanței, Constantin Arnăutu a arătat că este de acord cu emiterea ordinului de protecție. Acesta a cerut, însă, să meargă în locuință pentru a-și lua lucrurile personale. Mai mult, bărbatul nu a negat acuzațiile aduse de femeie. Însă cei doi au susținut că va urma un proces de divorț, iar fiecare dintre ei va urma un drum separat. În plus, Constantin Arnăutu le-a solicitat atunci judecătorilor să nu emită un ordin de protecție pe o perioadă prea lungă de timp.

În schimb, oamenii legii au fost din nou sesizați ulterior, cu privire la faptul că bărbatul ar fi încălcat acest ordin de protecție. În urma cercetărilor efectuate, procurorii ieșeni au decis trimiterea în judecată a lui Constantin Arnăutu, sub acuzațiile de amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție. Acum, urmează ca judecătorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul acuzat că și-a amenințat și terorizat propria soție.

Comentarii
Adauga un comentariu