Local

Drama unei mame din Iași, care a vrut doar să petreacă timp alături de copiii săi. A fost la un pas de a fi omorâtă de fostul soț – EXCLUSIV

Publicat: 26 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama unei mame din Iași care a vrut doar să petreacă timp alături de copiii săi. A fost la un pas de a fi omorâtă de fostul soț  EXCLUSIV
O femeie din Iași a fost la un pas de a fi omorâtă de către fostul soț

Drama unei mame din Iași, care a vrut doar să petreacă timp alături de copiii săi, însă a fost la un pas de a fi omorâtă de fostul soț. Din fericire, femeia a scăpat cu niște lovituri puternice în zona capului, dar acum este în afara oricărui pericol. Individul va răspunde în fața legii

Divorțul dintre soții Munteanu a fost finalizat în anul 2016. Inițial, copiii au locuit împreună cu mama, ulterior fiind preluați de tată, având și o hotărâre judecătorească. Cu toate acestea, mama avea drept la vizită, susținându-și relația cu propriii copii. În urmă cu câteva luni, totul a degenerat, iar în jurul orei 21:30, femeia a fost la un pas de a fi omorâtă de fostul ei soț, Constantin Munteanu.

Drama unei mame din Iași. A fost la un pas de a fi omorâtă de fostul soț

În jurul orei 21:30, Constantin Munteanu s-a dus la domiciliul fostei soții, pentru a-și vedea copiii. Femeia a ieșit în fața curții și i-a spus pe un ton calm că este o oră prea târzie pentru asta, motiv pentru care bărbatul s-a enervat la culme și a început să arunce cu pietre în fosta lui soție, iar cu una a nimerit-o în cap. Persoana vătămată a sunat la 112 și a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Iași din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „N. Oblu” din Iași.

„Instanța reține că persoana vătămată a fost căsătorită cu inculpatul, având împreună doi copii minori. După divorț și până în luna septembrie 2016, aceștia au locuit cu mama, fiind apoi preluați de către tată. În jurul orei 21:30, persoana vătămată – în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu concubinul său, martorul, a auzit strigăte și a observat că inculpatul (fostul soț) se afla pe strada din fața casei și îl chema în afara curții pe fiul lor.

La acel moment, cei doi copii minori ai persoanei vătămate-parte civilă și ai inculpatului se aflau în vizită la cea dintâi. În acel moment, persoana vătămată i-a spus inculpatului că este o oră nepotrivită pentru a vizita copiii, fapt ce l-a enervat pe acesta, inculpatul începând să arunce cu pietre din stradă în curtea locuinței persoanei vătămate, una dintre pietrele lovind-o pe fosta soție în zona capului. Întrucât persoana vătămată spusese că va suna la SNUAU 112 în urma acestui incident, inculpatul a plecat din zonă.

În aceeași noapte, persoana vătămată s-a deplasat la Spitalul Clinic de Neurochirurgie, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Conform certificatului medico-legal, persoana vătămată prezenta tumefacție, excoriație, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu corp dur, necesitând un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale”, au spus judecătorii ieșeni.

Constantin Munteanu va fi obligat să-i plătească daune morale fostei soții

Constantin Munteanu a ajuns în fața procurorilor ieșeni și a fost acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta va trebui să plătească o amendă penală, în valoare de 4.000 de lei, dar și daune morale, în valoare de 2.000 de lei.

„Instanţa opinează că suma de 2000 lei, reprezentând daune morale, constituie o despăgubire patrimonială justă şi echitabilă, în măsură să compenseze suferinţele fizice și morale ale părţii civile. Va condamna pe inculpatul la pedeapsa de 4000 lei amendă penală (200 de zile, suma corespunzătoare unei zile – amendă fiind de 20 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai spus anchetatorii în legătură cu femeia care a fost la un pas de a fi omorâtă chiar de fostul soț.

Adauga un comentariu