Cancan ultimă oră

Drama uriașă trăită în urmă cu un an de patronul clinicii în care s-a tratat Petrică Mîțu Stoian! Medicii nu i-au mai putut salva nepoțelul de 2 ani!

Publicat: 20 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama uriașă trăită în urmă cu un an de patronul clinicii în care s-a tratat Petrică Mîțu Stoian Medicii nu i-au mai putut salva nepoțelul de 2 ani
Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani

Patronul clinicii private la care s-a tratat Petrică Mîțu Stoian a trăit o dramă uriașă în urmă cu un an și jumătate, când și-a pierdut nepoțelul de doar 2 ani.

Profesorul Pavel Chirilă, patronul clinicii Nera, unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară, a trăit o mare tragedie, în urmă cu un an și jumătate.

În iulie 2020, cu doar câteva luni înainte de deschiderea clinicii de lângă Reșița, nepotul lui de doar 2 ani s-a prăpădit după ce a căzut într-o piscină.

Pavel Chirilă a dezmințit că moartea băiatului a avut legătură cu medicii

Povestea a fost făcută publică de părintele Radu Preda, un apropiat al familiei Chirilă, care a povestit că micuțul a fost resuscitat de fratele lui mai mare dar și de mama lui, care este tot medic.

Mesajul a fost preluat și de Olivia Steer, care însă a șters postarea după o intervenție a profesorului Chirilă.

Pavel Chirilă a explicat că moartea băiețelului nu are nici o legătură cu intervenția medicilor și cu protocoalele COVID, așa cum susținea părintele.

”A fost primit la Spitalul de Urgență, asistat cu toată seriozitatea, i s-a făcut un RMN și toate investigațiile de urgență.

După 4-5 ore, când doctorul a venit afara și a comunicat cu familia, copilul a fost transferat la Urgențe Copii în cele mai sigure condiții”, a explicat profesorul Chirilă într-o postare publică pe pagina de socializare.

Medicul Chirilă, respectat și apreciat de comunitatea medicilor din România

Pavel Chirilă are 71 de ani și este unul din cei mai respectați medici din România. Doctor în științe medicale, medic primar de medicină internă, profesor în ”bioetică laică creștină”, specialist în fitoterapie și homeopatie, profesorul Chirilă este creator al conceptului de medicină creștină.

Medicul a povestit într-un interviu din Formula As că după ce a studiat ani de zile corpul uman, și-a dat seama că nimeni nu ia în seamă sufletul, iar această revelație i-a schimbat viața și cariera.

„A fost o răsturnare decisivă în conştiinţa mea de me­dic. Am învăţat ani de zile la facultate despre corpul omenesc, am studiat fiecare os, fiecare tendon, dar ni­meni nu ne-a spus o vorbă vreodată despre sufletul omu­lui. Toată medicina ştiinţifică e obsedată de sănă­tatea trupului, dar nimeni nu vrea să recunoas­că oficial faptul că, de cele mai multe ori, sufletul e cel care deter­mină evoluţia fiinţei şi sănătatea noastră fizică”, a povestit Pavel Chirilă.

Pavel Chirilă: ”Unii oameni mor de la algocalmin”

Petrică Mîțu Stoian a murit la puțin timp după ce a urmat o terapie la clinica Nera

„Cum să nu te pună pe gânduri drama unor oameni care mor sub ochii tăi, prin şoc anafilactic la algocalmin sau ampicilină? Ori când vezi un bolnav foarte grav care, după tot ce-ai învăţat la şcoală, ar trebui să moară, ori el se vindecă, în timp ce altul, cu o boală banală, moare în câteva zile? Expe­rien­­ţele astea mi-au adus cel mai greu sentiment de ne­pu­tinţă. Am înţeles atunci că doar ştiinţa medicală, raţiunea şi aparatura de laborator nu sunt suficiente. Că medicina se ocupă de trupul bolnavului, dar nicio­dată şi de sufletul lui. Că trebuie să mă îndrept cu sme­renie şi în alte direcţii, rânduite după legi care sunt mai presus de noi. Aşa s-a născut conceptul de medi­cină creştină”, a mai povestit Pavel Chirilă.

Adauga un comentariu