BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dulceţurile și zacusca produse în Iași ajung pe rafturile magazinelor din Belgia și Germania! Cum reușește Gica Neamțu, producător local, să se dezvolte pe piața externă, aflați în cadrul noii ediții BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 13 oct. 2021

Joi, 14 octombrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Gica Neamțu, producător din Iași. Cum reușește să-și dezvolte afacerea prin comercializarea pe piața externă, ce fonduri europene investește și care sunt prioritățile din acest moment, aflați de la Gică Neamțu. Anteprenoarea din Iași a fost nominalizata în „Top 100 de Femei de Succes”. În prezent compania „Pofta Focului”, deținută de Gică Neamțu, vinde în magazine tradiționale, în băcanii, în peste 50 de locații din București și Iași,dar și în alte peste 20 din ţară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu