National

Dumitru Dragomir susţine că a vrut să se sinucidă! S-a întâmplat după moartea fiului: Mi-a trecut prin cap această nebunie

Publicat: 06 dec. 2021
Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir
Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a fost ani la rândul șeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), iar asupra activităţii acestuia au existat mai multe controverse. Totuşi, fostul șef al LPF a vorbit despre un episod mai puţin ştiut din viaţa personală. Acesta a declarat că a avut un moment în care a vrut să se sinucidă. S-a întâmplat după moartea fiului.

De altfel, Dumitru Dragomir a explicat faptul că nu a fost colaborator al Securității și că gradul militar pe care l-a avut a fost obținut pentru că era președinte de club.

Dumitru Dragomir a declarat că a vrut să se sinucidă după moartea fiului

Prezent la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Dumitru Dragomir a menţionat faptul că a vrut să se sinucidă imediat după moartea fiului său. Totuşi, gândul i-a dispărut repede pentru că şi-a dat seama că are o familie și că trebuie să fie alături de ea:

După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe țoață lumea, soția mea a fost o sfânta.

Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grijă de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic,” a fost răspunsul lui Mitica Dragomir.

Dumitru Dragomir a vorbit despre blaturile din fotbal

Dumitru Dragomir a dezvăluit faptul că nu a făcut niciodată vreun blat dar că i s-a transmis, în momentul în care era președinte la Victoria, să nu joace cu Dinamo și Steaua pentru a nu a accidenta jucătorii ultimelor echipe:

Nu am făcut niciunul eu. Dacă cineva spune că am făcut eu ceva, eu fac ce vreţi. Când eram preşedinte la Victoria mă chema Postelnicu şi îmi spunea că de Steaua şi Dinamo nu ne atingem, ca să nu accidentăm jucători. Am mai făcut două în care am primit ordin să nu batem, dar nu mai spun nume de la cine, la Cluj. Nu mai spun cine era implicat, că era un om pe care l-am apreciat, fiul lui a avut o poziţie foarte importantă, sincer mi-e şi frică să mai zic. Am făcut meci egal ca să scape Clujul de retrogradare, ca noi oricum eram în cupa UEFA.”

Dumitru Dragomir a avut probleme cu legea şi a fost achitat într-un dosar penal important

Dumitru Dragomir a avut mai multe probleme cu legea fiind anchetat de către procurori în mai multe dosare. Ultimul dosar, cel în care acesta era acuzat de evaziune fiscală, i-a adus o condamnare, în primă instantă, de 7 ani de închisoare. Totuşi, după mai multe recursuri, judecătorii au decis că acesta nu se face vinovat pentru infracţiuni de evaziune fiscală dar și de spălare de bani.

De altfel, recent, Dumitru Dragomir a fost infectat cu COVID-19 dar starea lui de sănătate a fost una stabilă.

Adauga un comentariu