National

Dumitru Florea, fost consilier județean PSD, a murit. Este doliu în lumea politică din Constanța

Publicat: 15 ian. 2021
Dumitru Florea cu o mana ridicata
Fost consilier județean PSD Dumitru Florea a murit in urma unui infarct

Este doliu în lumea politică din Constanța, acolo unde Dumitru Florea a murit. Acesta a îndeplinit în trecut funcţia de consilier judeţean PSD. Politicianul avea 79 de ani şi este tatăl Adinei Florea, șefa Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Medicii au făcut publica cauza decesului.

Dumitru Florea a murit. Care este cauza decesului

Omul politic s-a stins ieri din viaţa din cauza unui infarct, potrivit adevărul.ro. Acesta a fost unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Constanţa, ocupând timp de 6 mandate şi funcţia de consilier judeţean.

“Suntem onorați că te-am cunoscut. Prietenii și colegii tăi. Sincere condoleanțe familiei!” este mesajul transmis de colegii de la PSD Constanța.

Tatăl şefei Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție a fost şi un agricultor de succes.

“Florea Dumitru… Un caracter puternic, o personalitate. Un om de inițiativă, întreprinzător, om de familie și cetățean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a scris Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța, pe o rețea de socializare.

“Cuvintele sunt de prisos! Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!” sunt rândurile așternute pe Facebook de Marius Horia Țuțuianu, fostul președinte al CJC.

Dumitru Florea a intrat în politică alături de sociali-democraţi încă din anii ’90.

Dramă în mediul politic ieşean. Fostul consilier județean Calin Ştefan a încetat din viaţă

Veste tristă şi în lumea politică din Iaşi. Pe 3 ianuarie, fostul consilier județean, din mandatul 2016 -2020, Calin Ştefan a încetat din viaţă.

În vârstă de 76 ani, fostul ales PSD din Consiliul Judeţean Iaşi s-a stins subit, spre surprinderea apropiaţilor. Calin Ştefan nu era cunoscut cu probleme medicale grave. A fost membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Iaşi şi unul din liderii seniorilor PSD Iaşi.

Anul trecut, un alt senior al CJ Iași, social democratul Dumitru Paraschiv, a încetat din viaţă.

Adauga un comentariu