Local

După ce a fost prins cu 125 de kilometri pe oră în pragul comei alcoolice, conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu a răsuflat ușurat. Iată ce s-a întâmplat – EXCLUSIV

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După ce a fost prins cu 125 de kilometri pe oră în pragul comei alcoolice conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu a răsuflat ușurat. Iată ce s-a întâmplat - EXCLUSIV
Conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu a fost prins beat la volan, după ce a fost surprins de aparatul radar

Conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu a fost prins beat la volan, după ce a fost surprins de aparatul radar. Bărbatul în vârstă de 48 de ani gonea cu 125 de kilometri la oră, în localitate. Când polițiștii l-au tras pe dreapta, au simțit că acesta miroase a alcool, motiv pentru care l-au testat, iar valoarea rezultată a fost uriașă.

Conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu a primit și sentința, iar oamenii legii nu au luat nicio măsură împotriva lui, cu toate că avea o concentrație alcoolică de 0,98 de miligrame alcool pur în aerul expirat. Deși în astfel de cazuri, ar fi putut să fie reținut sau chiar plasat sub o măsură judiciară, acesta este cercetat în stare de libertate, fiind varianta perfectă pentru o persoană care gonește pe străzi cu 125 de kilometri la oră, în localitate.

Reamintim că la data de 10 iunie 2022, conf. univ. dr. Mircea Odin Apostu, un respectat cadru didactic de la Facultatea de Chimie, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a avut parte de o noapte agitată. Miercuri seara era în zona orașului Podu Iloaiei, când a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri. Gonea cu 125 de kilometri la oră în localitate, motiv pentru care a fost tras pe dreapta de către oamenii legii.

Pentru că mirosea a alcool, Mircea Odin Apostu a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul i-a adus conferențiarului un dosar penal.

Adauga un comentariu