Titlurile zilei

După ce ANPC a dat de pământ cu afacerile lui Pescobar, acesta a făcut anunțul: deschide Taverna Racilor la Iași: „Deja am găsit locație” – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 23 sept. 2023
_____ Vizualizări 17 Comentarii
După ce ANPC a dat de pământ cu afacerile lui Pescobar acesta a făcut anunțul deschide Taverna Racilor la Iași Deja am găsit locație  EXCLUSIVFOTO
Chiar dacă scandalul încă este în floare și Pescobar aduce acuzații grave la adresa inspectorilor ANPC, acesta nu s-a ferit și a făcut marele anunț „ Deschid la Iași”

După ce ANPC a dat de pământ cu afacerile cunoscutului afacerist Pescobar, pentru că ar fi găsit mizerie, sute de kilograme de pește și fructe de mare depozitate neconform, dar și multe alte ilegalități, acesta a făcut un anunț uluitor. A contestat decizia inspectorilor și va deschide un restaurant la Iași, având deja și locație

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, are 37 de ani și a ajuns să se bucure de un succes răsunător după ce a deschis o afacere într-un mod cu adevărat neașteptat. Totul a pornit de la o idee găsită pe Google, așa că a început prin a vinde racii în Piața Obor. Acum deține restaurante cu specific pescăresc în mai multe orașe din țară.

Dar inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) i-au făcut o surpriză uriașă, închizându-i afacerile de unde încasează sume uriașe. Cu toate acestea, Pescobar a contestat decizia lor și a făcut niște mărturii surprinzătoare.

După ce ANPC a dat de pământ cu afacerile lui Pescobar, acesta a făcut anunțul: deschide Taverna Racilor la Iași

Restaurantele i-au fost închise pentru că reprezentanții ANPC susțin că au găsit o mizerie de nedescris, spațiile frigorifice și congelatoarele nu aveau elemente de identificare caracterizate, iar unele produse erau expirate. Dar acesta a ieșit public și a negat toate cele transmise oficial, adăugând faptul că va ajunge în instanță, dovedindu-și dreptatea. Până atunci poate fi cale lungă și, în paralel, Pescobar nu vrea să dispară și a anunțat că va deschide Taverna Racilor la Iași.

„Vă anunț că următoarea locație pe care o voi deschide este la Iași, pentru că deja am găsit locație. Vreau și la Craiova, o să se întâmple minunea și acolo, dar acolo încă nu am locație. Au început vreo 2-3 bombardieri de acolo (n.r. – de la Craiova), mai cu tupeu, să zică că: «Dom-le, ai ceva cu noi». Acolo-s pe cuțite, dacă nu deschizi. Dar ușor că o să ajung și acolo. Dar le facem pe toate pas cu pas. Invit și toți bombardierii la deschidere, că stresu-i zero la Pescobar”, a transmis afaceristul Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar.

În oraș deja a început să se aștepte deschiderea și, deși cunoscutul afacerist nu a dezvăluit cu exactitate locația pe care a ales-o, se zvonește faptul că ar putea fi în 3 locuri. Una dintre ele în zona centrală a Iașului, lângă unul din cele mai mari centre comerciale, una lângă lacul Ciric și una în comuna ieșeană Aroneanu.

Îl vor avea în vizor inspectorii ANPC pe Pescobar și la Iași?

Chiar dacă scandalul încă este în floare și Pescobar aduce acuzații grave la adresa inspectorilor ANPC, acesta nu s-a ferit și a făcut marele anunț. „Deschid la Iași”. Dar va fi oare lăsat în pace? Acest lucru nu se poate ști cu exactitate, însă, dacă au fost găsite nereguli, cu siguranță va rămâne în vizorul lor.

„Erau niște scoici, nu mai erau în ambalajul lor și, dacă le scoți din ambalajul lor, le pui în camera frig într-o cutie de plastic. Pe spatele cutiei, eroare umană, era o etichetă care era ieșită din termen. Pe față era o etichetă ok, în termen. Comisarii au luat de bună doar eticheta aia din spate. Le-am arătat acte doveditoare că scoicile sunt în termen, facturi și tot și n-a contat. Au scris pe proces-verbal că aveam scoici ieșite din termen”, a comentat Paul Nicolau pe Instagram.

Iată că, chiar dacă ANPC a dat de pământ cu afacerile lui Pescobar, acesta nu se lasă intimidat și rămâne în continuare activ pe platformele de socializare în care vorbește deschis despre restaurantele sale și continuă să-și surprindă „fanii”. Videoclipurile sale au strâns mii de reacții.

Comentarii
  • Da deschide și la iași ca sâ-i înfulece ieșeni mizeriile –oare cine ia șpâguța acestui peleșcobar pentru a da autorizație de funcționare –sau e vreun acoperit cu table și susținut din umbrâ–

  • Mda bre, vino la moldoveni, că ăștia din provincie „e” proști și știu „decât” să bea. Trebuie să fii și tupeist să mai exiști în domeniul Horeca după ce ai fost prins cu atâtea căcaturi care pun în pericol sănătatea oamenilor, fu_u-_e-n guriță!

  • Baitzasu’ asta este smecher tare. Eu cred ca el este capul rautatilor cu Horia si ANPC. Vrea sa fie pe barba lui, sa scape de Dragomir care-l tapeaza de bani (nu numai la chirie) si a bagat taverna din Herastrau in insolventa voit. Ca sa nu bata la ochi, a platit amenzile date de ANPC. Eu cred ca gagiul joaca la cacealma si la o adica ce pierde ? Da-i in masa de bani, in cateva luni isi scoate parleala. Chiar pentru voi nu bate la ochi cat de repede deschide in alte locatii ? Unii spun ca Nicu Gheara este in spatele lui ca sponsor. Eu nu cred asta. Il duce bila sa faca cascaval. Asta face de-o viata.

  • Romanul daca nu se ia de ai lui nu se simte bine si daca nu vorbeste pe cineva de rau cand crapa invidia in el iar simte ca lesina.
    Nu a vazut Iasul inca fructe de mare cum face Pescobar.Am fost la Bucuresti si am ramas mirat cat de repede ,cat de curat e totul si cum se poarta chelnerii cu toti clientii.
    Ce e in spatele afacerii sau cine il sustine nu conteaza ca doar nu avem noi ca si clienti ceva de a face cu imparteala profitului lui.Noi trebuie sa mancam ceva de calitate si atat.
    Si culmea e ca ofera calitate nu panarama cum incearca lumea sa l discrediteze.
    Ca are un comportament putin curios pe toate site urile lui iar e o problema pe care fiecare o intelege cum vrea dar sincer la cata lume este controlata psihic de socialmedia, ar fi pacat pentru el sa piarda clientela pe care poate sa o atraga astfel.
    Vino la Iasi si da lectii ca e jale cand vrei sa mananci ceva aici.DEZASTRU.

  • Este unul Bodea care se da în stamba pe fb cu prietenii lui cervatiuc, vleoanga și alții de pe ești din Iași dacă, ala a avut în franciza taverna racilor, dar după ce a furat meserie, a renunțat la franciza și acum se numește crevețeria. Acum vine „maistrul” sa ii fure clienții. Bodea sta cu morcovul în cur. Sunt și lingăi destui pentru prostovanul de pescobar.

  • De ce in strainatate toti patronii de restaurante arata a profesori universitari ( curati, barbieriti, inbracati la ștaif, aspect de om inteligent si ingrijiti) iar la noi majoritatea au aspect de gunoieri? :))))

  • Exista deja o spelunca din asta in Iasi, a lui Tepusa si a amantului lui mic si barbos, Boldea, Bordea sau cum l-o mai fi chemand pe alcoolist…

  • anpc sa se desființeze sau sa nu mai poate sa închidă firme, Horia este un drogat.Are toată plaja de la Costinești cu șezlonguri și ceva cazi la Heri…. nu mai știu cum. A deținut Bon ton în acte cu băiatul lui Adrian Năstase smdp……

  • Foarte bine că ANPC își face treaba….dar totuși în continuare și spitalele de stat este dezastru….fara hârtie igienică la toalete fără săpun și cu mâncare slabă cantitativ și calitativ…cred că pușcăriașii au condiții mult mai bune că cei din spitale.Cu paturi ruginite sali de tratament insalubre și cu multe infecții nosocomiale.Scoli fără autorizații de funcționare și păzite și dotate din banii părinților.Asa ceva este de neconceput in 2023 și ar trebui să intervină statul să remedieze toate aceste probleme.Ni se ridică problema evaziunii din privat dar nu mi se arată transparenta in cheltuirea banului public la stat.

  • Statul cel mai prost administrator…In primul rand ar trebui că masa media să meargă la spitalul Pașcanu să prezinte acea clădire la exterior cât și la interior să meargă și ANPC-ul și DSP-UL și OPC și să analizeze acolo situația dezastruoasă in care sunt tratați pacienții și să găsească soluții pt binele consumatorilor de servicii medicale.

  • Ma pipi pe fatza lu pescobar si pe copilasii lui si pe nevasta-sa si pe toti mortii lui!!!!! Sa sealeaga praful de el… sa se faca praf tamâie. Sa ardqa ca tigarea! Callll

  • Bine că a anunțat că e acolo va fi cantina bombardierilor. M-a scutit de o cina nereușită. Dacă îl face pe la taranoaia, și mai bine!
    Din recuzita nu va lipsi roaba și artificiile. Pentru că nu există fructe de mare fara șampanie.

  • La Iasi nu le aduce Pescobar le aduce un sofer angajat sa livreze marfa si ca sa scoata niste banuti in plus inchide frigul si in felul asta isi trage motorina…In tot lantul asta alimentar exista oameni care trebuie sanctionati daca gresesc…

Adauga un comentariu