Actualitate

După ce și-a bătut soția, a sărit cu toporul la polițiști! Ca răsplată, a primit un glonte în picior

Publicat: 14 dec. 2019

Un bărbat de 35 de ani din orașul Flămânzi, județul Botoșani, a ajuns de urgență la spital, după ce a fost împușcat de un agent de poliție. Acesta s-a autoapărat, după ce bărbatul ar fi vrut să-l lovească cu un topor. Polițiștii se aflau la fața locului după un apel la 112, care anunța violență domestică. Aceștia se aflau într-o misiune de aplanare a scandalului, iar în momentul în care au dorit să intervină, polițiștii au fost atacați. Pentru a scăpa cu viață, aceștia au efectuat un foc către atacator, rănindu-l în picior. Acum, bărbatul se află la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, fiind transferat din Botoșani.

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost adus la spital în urma unui apel la 112. Când personalul medical a ajuns la fața locului, s-a constatat că bărbatul avea o plagă împușcată bilateral în coapsă și o ischemie acută membrul inferior drept. Acum este internat la secția de Chirurgie Vasculară”, spune prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a fost sesizat pentru efectuarea cercetărilor privind infracțiunea de ultraj.loading...

Adauga un comentariu