Mozaic muzical

Dupa multe tatornari, Irina Rimes a vorbit despre relatia cu Tudor Chirila: „Un baietel frustrat…”

Publicat: 14 ian. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dupa multe tatornari Irina Rimes a vorbit despre relatia cu Tudor Chirila Un baietel frustrat
3

Despre Irina Rimes si Tudor Chirila s-au tot facut comentarii de cand a inceput noul sezon al Vocii Romaniei de la Pro TV. Iar acum, cantareata din Basarabia a dat cartile pe fata si a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila!

Dupa multe tatonari, Irina Rimes a spus adevarul gol-golut despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila.

”Tudor Chirila este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de parintii lui, un copil in suflet, un baietel cateodata frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?”, a spus Irina Rimes pentru life.ro.

Iar in ceea ce priveste sicanarile permanente dintre cei doi jurati, Irina Rimes a dezvaluit si motivul intepaturilor dintre ea si Tudor Chirila.

”Poate pentru ca era mai aproape sau… nu stiu. Unii oameni se potrivesc dupa caractere sau nu se potrivesc. Eu inca nu-mi dau seama daca ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar ca este un om cu care imi permit un anumit comportament. Si invers, pentru ca el si-a permis. Iar eu nu am avut alta solutie decit sa dau replica sau sa tac din gura. Uneori taceam din respect”, a mai spus Irina Rimes.

Irina Rimes, interviu exploziv despre fostii barbati din viata ei

Irina Rimes considera ca, intr-o relatie este bine sa existe gelozie, insa doar in doze mici, pentru ca in caz contrar, iubirea se transforma intr-una toxica si nu va duce catre ceva bun. Intrebata daca care e cea mai urata parte in situatia in care ti se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trait de multe ori.

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru ca, in general, gelozia arata ca omului de langa ii pasa de tine si ce faci; daca il tradezi, daca nu il tradezi. Daca nu exista niciun fel de gelozie inseamna ca nu exista acel sentiment de posesiune, interes si daca nu exista interes, nu exista nici dragoste. Chiar si din respect exista interes, dar aminte din dragoste. Noua, femeilor, ne cam place sa fim intrebate: «Ce ai facut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zambit nu stiu ce?». Adica, da, nu ar trebui sa existe excesiv, ca atunci duce la o ruptura. E chiar dragut sa existe putin.”, a povestit Irina Rimes pentru unsitedemuzica.ro.

Adauga un comentariu