National

După o ploaie torențială de 10 minute, acoperișul unei case din Baia Mare a fost cuprins de flăcări, în urma unui fulger

Publicat: 06 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După o ploaie torențială de 10 minute acoperișul unei case din Baia Mare a fost cuprins de flăcări în urma unui fulger
După o ploaie torențială de 10 minute, acoperișul unei case din Baia Mare a fost cuprins de flăcări, în urma unui fulger

Pompierii militari au intervenit, luni seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Baia Mare, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Conform sursei citate, incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma unui trăsnet puternic.

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri ‘Cpt. Marchiş Adrian’ din Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care s-a manifestat la acoperişul unei case de locuit, pe strada Coltău din municipiul Baia Mare.

Au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD. (…) Incendiul a fost lichidat”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, potrivit actualmm.ro

Pompierii aflaţi la locul evenimentului intervin pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Rupere de nori pe Valea Prahovei

O ploaie torenţială, care a durat aproximativ o jumătate de oră, s-a abătut, luni, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce o stradă a fost inundată, iar apa s-a acumulat şi în zona Gării.

Pompierii prahoveni au intervenit, luni, pentru evacuarea apei din staţiunea Sinaia, unde o porţiune din strada Mihail Kogălniceanu a fost inundată în urma unei ruperi de nori. A fost vorba despre o ploaie torenţială care a durat aproximativ o jumătate de oră.

City manager-ul oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat pentru News.ro că în urma ploii s-au produs scurgeri de pe versanţi, potrivit NEWS.ro.

În urmă cu puţin timp, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil şi în zona Gării din oraşul Sinaia.

Acolo se află poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere.

O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti (judeţul Prahova), unde, în urma unei ploi torenţiale, apele pârâului Sărata au ieşit din matcă, conform News.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, viitura a luat trei autoturisme care au fost duse de ape la o distanţă de aproximativ un kilometru. Două dintre maşini erau abandonate, a treia fiind funcţională.

Adauga un comentariu