BZI LIVE

LIVE VIDEO – Durează dragostea doar trei ani? Confirmă sau infirmă, cu argumente, dr. Cezar Amititeloaie în emisiunea BZI LIVE – FOTO

Publicat: 05 dec. 2021

Luni, 06 decembrie 2021, începând cu ora 13:00, în cadrul emisiunii BZI LIVE este invitat dr. cardiolog Cezar Amititeloaie.
Invitatul Roxanei Caraiman va confirma sau infirma, cu argumente, zicala conform căreia dragostea ar dura doar trei ani.
Cât durează dragostea şi de ce se ajunge într-un cuplu de la fluturi în stomac la plictiseală sunt întrebări care frământă specialiștii din lumea întreagă.
Se spune că există trei faze ale iubirii: dorinţa, atracţia şi ataşamentul.
,,La început, este un an de pasiune, pe urmă, un an de tandreţe şi, în cele din urmă, un an de plictis”, spunea scriitorul francez Frederic Beigbeder, autorul celebrei cărţi ”Dragostea durează trei ani”.
Cine este de vină pentru dispariţia romantismului în cuplu, după primii ani de relaţie, va spune dr. Cezar Amititeloaie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu