Local

Ea este Adina Maria Dimitriu și a reușit să treacă peste complexe datorită TikTok-ului: „Stima mea de sine era sub pământ!” – GALERIE FOTO

Publicat: 15 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Ea este Adina Maria Dimitriu și a reușit să treacă peste complexe datorită TikTok-ului Stima mea de sine era sub pământ  GALERIE FOTO
Adina Maria Dimitriu, o ieșeancă în vârstă de 24 de ani, a reușit să treacă peste complexe și să devină populară pe TikTok

Adina Maria Dimitriu, o ieșeancă în vârstă de 24 de ani, a reușit să treacă peste complexe și să devină populară pe TikTok. Tânăra are acum peste 100 de mii de urmăritori și colaborări cu zeci de branduri importante din țară și din străinătate. Adina declară cu mândrie că datorită TikTok-ului a învățat să se iubească, să se prețuiască mai mult și să accepte că nu poate fi pe placul tuturor

Adina a descoperit aplicația TikTok la începutul anului 2020, în timpul pandemiei, și a început să filmeze clipuri pentru a scăpa de plictiseală. Deși susține că nu-i place să iasă în evidență, tânăra a reușit într-un timp foarte scurt să se facă remarcată în mediul online, unde a stârnit numeroase controverse. Dacă unii urmăritori o admiră pentru felul său de a fi și pentru buna dispoziție pe care o afișează în fiecare postare, au existat și persoane care s-au legat de înfățișarea sa și care i-au lăsat tot felul de comentarii răutăcioase.

Adina Dimitriu: „Îmi era frica să mă expun pe o aplicație cu atât de mulți oameni”

o imagine cu Adina Maria Dimitriu
Tânăra are acum peste 100 de mii de urmăritori și colaborări cu zeci de branduri importante din țară și din străinătate

Adina Dimitriu s-a temut la început să se afișeze pe TikTok, crezând că va fi judecată de internauți. Cu toate acestea, a filmat o mulțime de clipuri pe care le-a arătat doar apropiaților. Văzând că o pasionează atât de mult să creeze conținut pe online, prietenii Adinei au încurajat-o să publice filmulețele.

„De aproape 2 ani am descoperit că iubesc să împărtășesc chestiile care se întâmplă în viața mea și sentimentele pe care le trăiesc, postând videoclipuri pe TikTok. Am aflat de aplicație undeva la începutul anului 2020. Inițial mi s-a părut că era o pierdere de timp și că întregul conținut postat acolo nu mă reprezenta.

Cred că ne amintim cu toții cum a fost acea perioadă în care eram obligați să stăm în casele noastre, fără contact fizic, fără ieșiri cu prietenii și fără socializare. Ei bine, eu am stat 3 luni închisă într-un apartament, cu laptopul de la job, iar ca sa mai treacă timpul am început să creez filmulețe pe TikTok.

Pe atunci filmam doar ca să mă amuz cu prietenii, nu preferam un anumit tip de conținut, doar mi se părea nostim să fac asta. Am făcut multe clipuri pe care le-am ținut doar pentru mine pentru că îmi era frică să mă expun pe o aplicație cu atât de mulți oameni care m-ar putea critica și judeca, dar apropiații au văzut un oarecare potențial în mine și m-au încurajat să public clipurile pentru a mă face cunoscută și auzită. Chiar dacă am fost reticentă la început, le-am urmat sfatul și am început să postez miniclipurile pe care le făceam”, a precizat Adina Maria Dimitriu.

o imagine cu Adina Maria Dimitriu
Adina a descoperit aplicația TikTik la începutul anului 2020, în timpul pandemiei, și a început să filmeze clipuri mai mult pentru a scăpa de plictiseală

Ieșeanca a renunțat la inhibiții și a ales să împărtășească frânturi din viața sa cu urmăritorii de pe TikTok

 o imagine cu Adina Maria Dimitriu
Dacă unii urmăritori o admiră pentru felul său de a fi și pentru buna dispoziție pe care o afișează în fiecare postare, au existat și persoane care s-au legat de înfățișarea sa și i-au lăsat tot felul de comentarii răutăcioase

Adina recunoaște că la început alegea să se filmeze alături de prietenele sale, deoarece nu avea încredere în ea, fiind nemulțumită de aspectul său fizic. Primele filmulețe postate pe TikTok cuprindeau frânturi din viața sa de zi cu zi, dar popularitatea i-a fost adusă de câteva clipuri în care s-a postat cântând.

„Pentru că stima mea de sine de atunci era sub pământ, nu îmi plăcea să postez videoclipuri în care eram singură și îmi rugăm toate prietenele să apară în filmulețele mele. Așa am început să postez cum găteam, cântam și dansam împreună cu ele. Pentru că de mică urmăream pe YouTube și îmi plăceau foarte mult vloggerii din România, care prezentau în filmulețele lor ce fac într-o zi oarecare, m-am gândit să fac miniclipuri cu un astfel de conținut.

Am fost chiar surprinsă de cât de mult succes au început să aibă videourile pe atunci. Am început să devin relevantă pentru oameni atunci când am postat primul videoclip în care cântam, iar după aceasta pot să spun că am început să mă descopăr și am lăsat inhibițiile deoparte. Am cântat melodii la cererea urmăritorilor mei, astfel am atras 10.000 de urmăritori, iar abia atunci am realizat că îmi doresc să continui pe drumul acesta”, a declarat Adina.

Postările de pe TikTok nu i-au adus Adinei doar popularitate, ci și comentarii răutăcioase. Cel mai adesea primea critici legate de aspectul său fizic. La început, comentariile jignitoare îi aduceau lacrimi pe obraji, însă cu timpul a învățat să nu mai pună la suflet părerile internauților.

„Ușor-ușor au început să apară și persoane mai puțin prietenoase cu mine și au fost foarte mulți care s-au legat de greutatea, de înfățișarea și de conținutul pe care îl postam. A fost greu și am avut momente în care cu lacrimi în ochi ștergeam comentariile celor care îmi spuneau că nu încap în cadru și îmi sugerau că nu este locul meu pe aplicația TikTok.

Cu toate acestea, am continuat să creez conținut și să cred că pot să trec de bariera pe care haterii mi-au pus-o. Am avut momente în care am încercat să vin împotriva oamenilor care îmi spuneau vorbe urâte cu alte vorbe, poate și mai urâte, până când am realizat că fiecare e liber să se exprime așa cum dorește. Nu spun că nu mă deranjează comentariile răutăcioase, dar să zicem că am învățat să le accept”, a adăugat ieșeanca.

Adina Maria Dimitriu are colaborări cu zeci de brand-uri din țară și din străinătate

o imagine cu Adina Maria Dimitriu
Postările de pe TikTok nu i-au adus Adinei doar popularitate, ci și comentarii răutăcioase

Videoclipurile postate de Adina pe TikTok strâng zeci de mii de aprecieri, tânăra fiind admirată datorită energiei pozitive de care dă dovadă în permanență. Ieșeanca declară că mulțumită TikTok-ului a învățat să se iubească și să se prețuiască mai mult.

„Cu timpul am început să primesc propuneri de la branduri pentru colaborări, ceea ce m-a bucurat enorm și cred că acesta a fost și momentul în care am realizat că sunt relevantă pentru oamenii din jurul meu. Am început să creez o comunitate, dar niciodată nu m-am focusat pe un anumit subiect, filmez și postez tot ce simt că mă reprezintă. Viața reală este principala sursă de inspirație, sunt anumite stări pe care le trăiesc și atunci filmez pentru că îmi doresc să le împart cu ceilalți.

Am trecut printr-o perioadă nu tocmai bună din viața mea și am înțeles ce înseamnă suferința din cauza unei iubiri neîmpărtășite. Postând videoclipuri despre situațiile prin care am trecut și despre sentimentele mele din perioada aceea, am reușit să scap de frustrări și să trec mai departe. Am învățat să mă iubesc și să mă descopăr, postând videoclipuri cu întâmplări reale din viața mea. Trecând prin această perioadă în care am împărtășit cu urmăritorii mei întâmplări reale și pline de sentimente, am avut parte de o creștere semnificativă de urmăritori, dar și de critici din partea oamenilor care nu rezonau cu videoclipurile mele. Am învățat să nu îi mai numesc hateri, ci oameni care nu rezonează cu mine”, a precizat Adina.

Adina nu are de gând să renunțe la TikTok, deși se gândește că, odată cu trecerea timpului, conținutul postat în mediul online va fi altul.

„Criticii mei cei mai de seamă sunt prietenii și familia, care observă fiecare mică greșeală din fiecare video, dar care nu au încetat nicio secundă să mă susțină. Nu m-am gândit niciodată dacă în viitor mă văd făcând videoclipuri legate de același conținut pe care îl postez acum, dar sunt sigură de faptul că îmi doresc în continuare să rămân o persoană activă pe conturile de socializare”, a precizat în final Adina Maria Dimitriu.

Comentarii
  • Draga mea, nu pune la suflet criticile rauvoitoare. Moda graselor va reveni in viitorul apropiat, deci vei fi pe val. Imagineaza-ti cum vei fi la 30 de ani ! Si la 40. Succesul nu ti-l poate lua nimeni !
    Bafta pe mai departe si….pofta buna ! Nu te lasa !

  • Pentru Giulian: In Japonia, tara cu cea mai longeviva populatie, exista o lege in care nu ai voie sa te ingrasi peste o anumita limita. Lege respectata de toti…in afara de luptatorii de sumo, care beneficiaza de un regim special. Acolo, se ocupa de sanatatea populatiei, inclusiv prin urmarirea calitativa si cantitativa a alimentatiei. Putin dar bun…. Deci nu pofta mare!

Adauga un comentariu