Cancan ultimă oră

Ea este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Maria Ilioiu a fost eliminată din competiție

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În ediţia de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc prima eliminare din acest sezon, Maria Ilioiu a părăsit competiţia, în urma voturilor telespectatorilor. Alături de aceasta, la propunerile de eliminare s-au aflat şi Bianca Rus, clasata penultima în clasamentul săptămânal, dar şi Theo Roşe, nominalizata de contracandidatele sale.

Începând de miercuri, 12 februarie, cântăreaţă Oana Radu se alătura concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din ţară, lansând hituri precum „Tu”, „Fără glas”, „Stai”, care însumează zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Aceasta s-a făcut remarcată publicului din România în urma participării într-un show de talente televizat, iar succesul şi aprecierea fanilor nu au întârziat să apară. Încă din copilărie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicală, aceasta a studiat pianul şi teoria muzicală, la „Şcoală Populară de Artă”, din Craiova; toată această perioadă a fost presărată cu participarea, cu succes, la festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică uşoară pentru copii, unde a obţinut premii speciale şi trofee.

Oana Radu a povestit că va miza pe naturaleţe şi transparenta în competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities”, artistă spulberând orice posibilă dorinţa de a se alia cu celelalte concurente, după cum mărturiseşte aceasta.

„Mizez pe naturaleţea mea în această competiţie, sunt un om foarte natural, transparent şi foarte asumat, prin urmare consider că voi reuşi. Bineînţeles că îmi voi apăra alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianţe, mai ales într-o competiţie. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiţia este cea mai importantă cheie în viaţă ca să poţi evolua”, spune Oana Radu.

Adauga un comentariu