Actualitate

Ea este tânăra care nu se mai epilează pe picioare și la subraț. Soțul o place așa cum este

Publicat: 20 apr. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii

Bekah Martinez este tânăra care a uimit pe toată lumea după ce a precizat că nu se mai epilează pe picioare și la subraț. Aceasta este mămica a doi copii și are un soț care o iubește și o place așa cum este. În ciuda explicațiilor ei, cei mai mulți internauți au criticat-o și i-au spus că este neatrăgătoare.

Marea majoritate a femeilor apelează la un adevărat ritual de îngrijire corporală, care include și epilarea. Astfel, acestea folosesc fel de fel de metode pentru a scăpa de părul nedorit. Cu toate acestea, mai sunt și persoane care se situează la polul opus, mai precis care refuză să se epileze.

Cine este tânăra care nu se mai epilează pe picioare și la subraț

O femeie de 28 de ani din SUA, mamă a doi copii, a încetat să-și mai radă părul de pe picioare, și totul pentru a da o lecție importantă copiilor ei. Bekah Martinez a fost umilită în copilărie deoarece avea o pilozitate neobișnuită pentru o adolescentă. Atunci, jignirile celor din jur au afectat-o profund și, deseori, se ruga Divinității să facă o minune și să-i curme suferința.

Anii au trecut, iar Bekah Martinez nu a scăpat de părul de pe mâini și picioare. Când a rămas însărcinată prima oară a luat decizia să nu-și mai radă părul de pe picioare, pentru a-i preda fiicei ei o lecție importantă: să nu-i fie niciodată rușine de felul în care arată. Oricum, cazul ei nu este singular, existând multe alte femei care au îmbrățișat această modă.

Femeia de 28 de ani este foarte populară pe Instagram și TikTok, însă umilințele au revenit după ce admiratorii ei online i-au observat picioarele.

„Prima dată când am încetat să-mi rad părul eram însărcinată cu fiica mea, acum patru ani, pentru că am vrut ca ea să vadă un exemplu într-o persoană care trăiește în corpul ei natural fără nicio rușine”, a explicat tânăra mămică.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

În pofida explicațiilor date de Bekah, valul de umilințe online pare de neoprit, iar comentariile sunt mult mai dure decât în adolescență. Astfel, o femeie a sfătuit-o să scape, totuși, de părul de pe picioare, fiindcă arată de parcă ar fi nespălate.

„Văd tot timpul comentarii care spun de ce îți îngrijești zona bikinilor, dar nu și picioarele?!? Iar eu mereu îi întreb dacă îi chestionează la fel pe bărbații care își rad fața, nu și picioarele. Și aș mai vrea să-i întreb: de ce vă pasă?”, a scris fBekah Martinez pe contul de socializare.

Totodată, un alt internaut a apreciat că părul de pe picioarele lui Bekah și părul de la subraț o fac lipsită de atracție fizică pentru orice bărbat. Din fericire pentru ea, Bekah este măritată cu un bărbat care o place așa cum e. Împreună au doi copii și nu prea le pasă de ce spun gurile rele.

Comentarii
Adauga un comentariu