International

O tânără nu s-a mai pensat sau epilat de un an de zile. Motivul pentru care a luat această decizie șocantă

Publicat: 23 feb. 2021
tanara care nu s a mai epilat de un an de zile
O tânără din Danemarca a șocat opinia publică din cauza faptului că nu s-a mai pensat sau epilat de un an de zile

O tânără din Danemarca a șocat opinia publică din cauza faptului că nu s-a mai pensat sau epilat de un an de zile. Eldina Jaganjac susține că părul facial reprezintă, de fapt, “o binecuvântare deghizată” iar femeile cheltuie prea mulți bani pentru diferite tratamente de înfrumusețare. Într-un interviu acordat recent unei renumite publicații, tânără a vorbit despre abuzurile la care este supusă de către bărbați atunci când iese pe stradă cu mustața neepilată și fără să fie pensată.

O tânără nu s-a mai pensat sau epilat de un an de zile

Eldina Jaganjac, o tânără din Copenhaga, este insultată de bărbați ori de câte ori iese din casă, pentru că este nepensată și nu are mustața epilată. În urma episoadelor delicate, femeia s-a ales cu traume și a decis să își spună povestea și, susține ea, faptul că nu își smulge părul facial reprezintă, de fapt, “o binecuvântare deghizată”, potrivit publicației The Mirror.

În cadrul interviului oferit recent, Eldina Jaganjac a vorbit despre abuzurile la care este supusă atunci când iese pe stradă cu mustața neepilată și fără să fie pensată.

“Bărbații țipă la mine să îmi smulg sprâncenele și mustața, dar eu le consider o binecuvântare”, a declarat tânăra pentru publicația amintita.

După numeroasele traume, ea a devenit frustrată de faptul că femeile ar trebui să cheltuiască mai mulți bani și să investească mai mult timp decât bărbațîi atunci când vine vorba despre trucuri de înfrumusețare. Iar în martie 2020, femeia a încetat să își smulgă complet sprâncenele și să își epileze mustața și, în prezent, arată că în imaginea de mai jos.

În vârstă de 31 de ani, Eldina Jaganjac a mai mărturisit că decizia pentru look-ul atât de blamat o ajută să îi țînă la distanță pe potențialii iubiți “conservatori”.

“Dacă un bărbat nu se bărbiereste și nu-și smulge sprâncenele, nimeni nu observă sau comentează și nu este nimic ieșit din comun. La fel că multe alte femei, am învățat să am grijă de aspectul meu fizic. De exemplu, obișnuiam să nu mă simt confortabil când ieșeam afară dacă sprâncenele mele nu erau de dimensiunile mici acceptate și nu mergeam la sală decât dacă picioarele mele erau epilate.

Acum, am ales să mă concentrez asupra sarcinilor și obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțîn asupra modului în care apar în timp ce le fac. Iar dacă oamenilor le plac sau nu, chiar nu-mi pasă și, probabil, că nu-i mai voi vedea vreodată pe unii dintre ei”, a mai precizat tânăra, conform sursei citate mai sus.

Fiica Madonnei, apariție deplorabilă la plajă

Madonna este cunoscută de toată lumea, iar inclusiv copiii ei sunt sub lupa presei. Cea mai mare dintre copii este Lourdes Leon, în vârstă de 24 de ani. Aceasta și-a făcut o apariție controversată la plajă, după ce a fost fotografiată cu păr la subraț. Tânăra se bucură de viață și de tinerețe, alături de Jonathan Puglia, cel care îi este partener de circa patru ani de zile.

Cei doi au fost fotografiați împreună la plajă, în Mexic, unde au călătorit pentru a se bucura de soare. Tocmai de aceea, fiica vedetei internaționale a ales un costum de baie minuscul, pentru a se bronza cât mai uniform pe corp. Însă fanii nu au observat doar îmbrăcămintea fetei, ci și faptul că aceasta nu era epilată. De altfel, nu este prima dată când ea apare în publică cu păr la axile.

Comentarii
Adauga un comentariu